CELEBRITIES

Η Naomi Watts έστειλε μήνυμα στη Nicole Kidman για να τη σώσει από έναν αρουραίο

Jordan Strauss/Invision for The Producers Guild/AP Images

Όλοι έχουμε κάποιον- έναν συγγενή, έναν φίλο, μια αδερφή- που ξέρουμε πως εκεί που εμείς «θα μασήσουμε», αυτός έχει το τσαγανό να βγει μπροστά και να αντιμετωπίσει την πρόκληση. Θα σκοτώσει την κατσαρίδα που 'χει χωθεί κάτω από τον καναπέ, θα τσεκάρει τη σκιά στο μπαλκόνι που μας έχει κόψει τη χολή από φόβο, θα κυνηγήσει τον ποντικό που τρύπωσε στον κήπο ξαφνικά ένα πρωί. Ειδικά γι' αυτό το τελευταίο, η Naomi Watts έχει την Nicole Kidman.

Είναι ήδη γνωστό πως η Kidman είναι ο λιγότερο σιχασιάρης άνθρωπος του πλανήτη. Έχει φάει σκουλήκια κι έντομα on camera, έχει κάνει δημόσια έκκληση στους παραγωγούς του Survivor να την πάρουν στο παιχνίδι λέγοντας «δώσε μου μία κατσαρίδα, θα τη φάω! Αράχνη; θα τη φάω! Δως μου κάτι και θα το δοκιμάσω. Είμαι περιπετειώδης». Όπως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, δεν φοβάται μία και δεν τρομάζει μπροστά στις συμβατικές φοβίες/σιχαμάρες που έχει ο μέσος άνθρωπος- βλέπε ποντίκια, νυχτερίδες κι αράχνες-.

Η Nicole Kidman τρώει ζωντανά σκουληκάκια on camera. Μπλιαξ.

Η κολλητή της η Naomi Watts ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε μία επιδρομή αρουραίου στον κήπο της.

 Who you gonna call? Nicole Kidman!

«Hey Nicole, έχουμε έναν πρωινό επισκέπτη στο σπίτι» γράφει η Naomi στη φιλενάδα της και την προσκαλεί να έρθει να τον πιάσει τον αρουραίο. Η Nicole έσπευσε φυσικά να της απαντήσει «έγινε babe, θα είμαι εκεί στις 5». Μια εβδομάδα πριν η ηθοποιός είχε ανεβάσε instagram story στο οποίο έπιανε με ποτήρι μία ταραντούλα που ήθελε να κάνει βουτιά στην πισίνα της. Φοβερή.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision for The Producers Guild/AP Images