CELEBRITIES

Naomi Campbell, Linda Evangelista και Christy Turlington δεμένες με φιόγκο για καλό σκοπό

Ανήκουν στην ανώτατη κάστα των super models κατά την χρυσή εποχή του catwalk. Η ιερή τριπλέτα της  πασαρέλας της δεκαετίας του '90, aka Christy Turlington, Linda Evangelista και Naomi Campbell έχουν καβαντζάρει προ πολλού τα σαράντα αλλά η σχέση τους με τον χρόνο είναι άριστη. Δεν έχουν απωλέσει ούτε έναν από τους λόγους για τους οποίους η καριέρα τους θεωρείται πρότυπη για τις όλες μα όλες τις νεότερες συναδέλφους τους στον πλανήτη. Συν ότι το 'ζησαν στο φουλ.

 

Άλλωστε, καμία από τις τρεις τους δεν έχει κρεμάσει ακόμα τα παπούτσια της στ’ αλήθεια. Αυτή τη φορά οι τρεις γυναίκες σηκώθηκαν από το κρεβάτι τους και πόζαραν τυλιγμένες μ’ έναν σατέν φιόγκο για χάρη της Doutzen Kroes και του #KnotOnMyPlanet, της καμπάνιας που συγκεντρώνει χρήματα και ευαισθησία για τους συμπαθείς ελέφαντες, οι οποίοι απειλούνται ως είδος εξαιτίας της λαθροθηρίας.

 

Η Kroes, η οποία “τρέχει” το project διοργάνωσε κι ένα πάρτι προς τιμήν των διάσημων συναδέλφων της, όπου διασκέδασαν παρέα με τις Karlie Kloss, Joan Smalls, Martha Hunt και Emily Ratajkowski.