CELEBRITIES

Νέα κοινή εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ

Instagram/Nadiaboule

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Επειδή, όμως, είμαι ένας άνθρωπος που έχω καεί με τα προσωπικά μου, προσέχω. Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να προστατέψω την προσωπική μου ζωή και χαίρομαι πολύ. Συνολικά, όμως, θα σου πω ότι διανύω μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή μου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει αυτή τη στάση κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον θεατρικό επιχειρηματία Γιώργο Ισαάκ, μια σχέση που δεν επιβεβαίωσαν ποτέ δημόσια αλλά τα δημοσιεύματα τους θέλουν να μοιράζονται ήδη τη ζωή τους κάτω από την ίδια σχέση.

Διάβασε κι αυτό: Η Νάντια Μπουλέ είναι πιο fit από ποτέ και εμείς ξέρουμε γιατί

Το ζευγάρι πραγματοποιεί σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις, θέλοντας να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή. Η τελευταία από αυτές έγινε πριν από λίγες ημέρες στο θέατρο Άλσος, όπου παρουσιάζεται η παράσταση «Το δικό μας σινεμά» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί με την παρέα του στα καθίσματα του θεάτρου.

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια καθώς έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο θέατρο, σε μιούζικαλ όπως το “Rocky Horror Story” ή το “Cabaret”. «Η σχέση μου με την τηλεόραση δεν ξέρω εάν έχει τελειώσει, είναι σε διάλειμμα. Έχω δώσει προσοχή στο μιούζικαλ. Ήμουν σε πανικό όταν έκανα τηλεόραση. Ήταν “πολύ” αυτό που μου συνέβαινε» είχε δηλώσει πρόσφατα η Νάντια Μπουλέ η οποία είχε μιλήσει επιπλέον και για το ζήτημα του γάμου με τον οποίο νιώθει ότι έχει μια προβληματική σχέση. « Η σχέση μου με τον γάμο παραμένει προβληματική! Δε νομίζω να παντρευτώ ποτέ! Δεν έχω καλή εικόνα από τους γάμους. Για μένα είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον που νιώθεις ασφαλής ψυχικά και συναισθηματικά. Νιώθω παντρεμένη με τον σύντροφο μου. Δεν χρειάζεται να υπογράψω κάπου γι’ αυτό» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Nadiaboule