CELEBRITIES

Catarina Sikiniotis: Η Miss Πορτογαλία 2014 δαμάζει τα κύματα στη Μύκονο

ndp

Μπορεί στην Πορτογαλία να αποτελεί διασημότητα αλλά στην Ελλάδα μπορεί αν και εντυπωσιάζει με την παρουσία της να ζει ένα πιο ήσυχο καλοκαίρι. Ο λόγος για την Miss Πορτογαλία 2014 Catarina Sikiniotis που σχεδόν κάθε χρόνο επιλέγει να ταξιδεύει στην Ελλάδα και να περνά μέρος του καλοκαιριού στη Μύκονο.

Άλλωστε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Μύκονος είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της Ελληνοπορτογαλέζας Catarina που εδώ και χρόνια έχει αναλάβει χρέη παρουσιάστριας στην εκπομπή Fama Show της πορτογαλικής τηλεόρασης.

ndp

 

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου η Catarina χάρισε στον φακό στιγμιότυπα από την εξόρμησή της σε παραλία της Μυκόνου για jet ski. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έδειξε να έχει μεγάλη εξοικείωση με το θαλάσσιο σπορ καθώς ολοκλήρωσε τη βόλτα της χωρίς απρόοπτα.

ndp

 

ndp

ndp

 

ndp

 

ndp

ndp

 

Η ίδια παραμένει στο νησί της Μυκόνου από όπου απολαμβάνει και εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς όπως η Τήνος, στην οποία πέρασε το Σάββατο 25 Αυγούστου. Βάλε λοιπόν τις εκδρομές, βάλε το μπλε της θάλασσας, τα μεζεδάκια δίπλα στο κύμα, και την καταγωγή της από τη Μύκονο και θα καταλάβεις γιατί η Catarina Sikiniotis επιλέγει να ζει ένα μεγάλο ελληνικό καλοκαίρι.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency