CELEBRITIES

Η Μόνικα βάφτισε την κόρη της και η φωτογραφία τους θα σε κάνει να χαμογελάσεις

NDP Photo Agency

Η τραγουδίστρια και συνθέτης Monika, δηλαδή η Μόνικα Χριστοδούλου, απέκτησε την κόρη της πριν από έναν χρόνο. Η μικρή της κόρη έχει γίνει το επίκεντρο της ζωής της Μόνικα και του συζύγου της Σταύρου Ξενίδη. Το ζευγάρι που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης, βρέθηκε στην Ελλάδα για την βάφτιση της μικρής τους κόρης που πήρε το όνομα Μελίνα.

Διάβασε κι αυτό: Monika: Μας συστήνει την τριών μηνών κόρη της

Μία φωτογραφία μητέρας και κόρης από το Μυστήριο μοιράστηκε ο πατέρας της Μόνικας Χριστοδούλου, Νικόλαος Χριστοδούλου στο Facebook σχολιάζοντας «Μερικές χαρές είναι αξεπέραστες». Και πώς να μην είναι όταν στη φωτογραφία πρωταγωνιστούν η κόρη του και η τρισχαριτωμένη εγγονή του ντυμένη στα λευκά;

Η Monika σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της είχε πει στο περιοδικό Gala για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και την αποχή της από τα μουσικά δρώμενα: «Μέσα σε αυτό το διάστημα το πιο μεγάλο γεγονός της ζωής μου είναι ότι έγινα μανούλα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω κάποιων επιπλοκών ήμουν αναγκασμένη να μείνω ξαπλωμένη το περισσότερο διάστημα, οπότε δεν μπορούσα να παίξω μουσική ή να ηχογραφήσω. Έκανα υπομονή, όλα πήγαν καλά και η κορού­λα μου γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο γεμίζοντας το σπίτι μας με πολλή χαρά και πολλή έμπνευση, οπότε άρχισα ξανά!».

Αυτή την περίοδο εκτός από το να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη Μελίνα της, για την οποία έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στα πρώτα της γενέθλια στα τέλη του περασμένου μήνα, γράφει τη μουσική για την παράσταση «Δαναΐδες» που θα παρουσιαστεί στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency