CELEBRITIES

O Moby επιμένει για τη σχέση του με τη Natalie Portman και ο κόσμος εξοργίζεται

Chris Pizzello/Invision/AP

Τα είχαν ή δεν τα είχαν τελικά ο Moby και η Natalie Portman το 1999; Οι απόψεις διίστανται και το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι απόψεις που βρίσκονται σε πλήρη αντιδιαστολή είναι αυτές των άμεσα εμπλεκομένων. «Ναι είμασταν μαζί» είπε ο Moby στην αυτοβιογραφία του "Then It Fell Apart", «ούτε κατά διάνοια» απάντησε σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. Τώρα ο Moby επανήλθε και με μία κοινή του φωτογραφία με την ηθοποιό από εκείνη τη μακρινή εποχή, Θέλησε να πείσει για την αλήθεια των λεγομένων του. Πείστηκαν δεν πείστηκαν οι ακόλουθοί του, το θέμα είναι ότι βρήκαν από περιττή έως άκρως ενοχλητική την επιμονή του.

Διάβασε κι αυτό: Natalie Portman εναντίον Moby: “Δεν τα είχαμε ποτέ, ήταν ανατριχιαστικός”

«Πρόσφατα διάβασα ένα κουτσομπολίστικο κομμάτι στο οποίο η Natalie Portman είπε πως δεν βγαίναμε ποτέ. Αυτό με μπέρδεψε, καθώς όντως βγαίναμε, για την ακρίβεια είχαμε σχέση. Και μετά από την σύντομη σχέση το 1999 παραμείναμε φίλοι για χρόνια. Μου αρέσει η Νάταλι και σέβομαι το μυαλό και τον ακτιβισμό της. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο έντονα διαστρεβλώνει την αλήθεια για την (παρά ταύτα σύντομη) σχέση μας. Η ιστορία που παρουσιάζεται στο βιβλίο μου “Then It Fell Apart” είναι ακριβής, με πολλές σχετικές φωτογραφίες κλπ. Σέβομαι απολύτως το ότι η Νάταλι πιθανώς μετάνιωσε που έβγαινε μαζί μου (για να είμαι δίκαιος, ενδεχομένως κι εγώ θα το μετάνιωνα), αλλά αυτό δεν αλλάζει τα αληθινά γεγονότα της σύντομης, ρομαντικής ιστορίας μας» έγραψε ο διάσημος μουσικός.

 

Ανάμεσα στα περισσότερα από 4 χιλιάδες σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία του, ελάχιστα ήταν σχόλια στήριξης. Οι περισσότεροι ακόλουθοί του σχολίασαν ότι η κίνησή του ήταν αχρείαστη, ότι ακόμα και αν όντως λέει αλήθεια θα έπρεπε να σεβαστεί την απόφαση της 37χρονης σήμερα ηθοποιού να κρατήσει ιδιωτική την προσωπική της ζωή πόσο μάλλον αφού αφορά το παρελθόν της και πολλοί ακόμα τόνισαν ότι εκείνη φαίνεται να νιώθει πολύ άβολα στη φωτογραφία και ότι αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι πολύ λυπηρό που ένας 54χρονος άνδρας περηφανεύεται ότι στα 33 του είχε δεσμό με μία 18χρονη.

Ουπς!

«Ίσως η έφηβη με την οποία νόμιζες πως είχες σχέση δεν ένιωθε το ίδιο με εσένα. Αυτό είναι ανατριχιαστικό και περίεργο και ντροπιαστικό για εσένα» γράφει ένας. «Παράξενο, αχρείαστο, αηδιαστικό post, ένας άλλος, «Δεδομένου ότι ήταν 18 ετών και είπε συγκεκριμένα ότι την έκανες να αισθάνεται άβολα, το να επιμένεις ότι η σχέση ήταν συναινετική δεν ξέρω αν σου κάνει καλό. Κι αυτή η φωτογραφία το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ήθελες να είσαι χωρίς μπλούζα μπροστά σε μία έφηβη» έγραφε κάποιος ακόμα και καταλαβαίνεις τι περίπου θα δεις με ένα απλό scroll down στα σχόλια.

instagram/moby

 

Instagram/moby

Instagram/moby

 

Ο Moby συνέχισε να ανεβάζει φωτογραφίες και οι άνθρωποι που εξαγριώθηκαν μαζί του για την επιμονή και για την αρχική περιγραφή της (ήταν δεν ήταν) σχέσης του με τη Natalie Portman συνέχιζαν να σχολιάζουν ρωτώντας τον πότε αν έχει σχέση με κάποιον με τον οποίο φωτογραφιζόταν μαζί και πότε νουθετώντας τον να μην ερωτευτεί έφηβες εκεί που βρίσκεται. Ο Moby απάντησε σε όλα αυτά με μία ακόμα ανάρτηση.

 

«Αγαπητά τρολς, Αν και με κολακεύει η προσοχή, δεν ξέρω αν το να μισείτε έναν άγνωστο χωρίς να έχετε όλες τις πληροφορίες, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε με τον χρόνο σας. Δηλαδή στο τέλος των ημερών σας θέλετε πραγματικά να σκέφτεστε “Α, τουλάχιστον πέρασα τον χρόνο μου μισώντας αγνώστους στα social media”; Φυσικά είναι δική σας ζωή, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνετε με τον χρόνο σας. Αλλά και πάλι, ευχαριστώ για την προσοχή, είναι πολύ κολακευτική», έγραψε ο Moby.

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP