CELEBRITIES

Miranda Kerr: Μιλά πρώτη φορά για τις γυμνές φωτογραφίες του Orlando Bloom

Ήταν αρχές Αυγούστου όταν όλος ο κόσμος σταμάτησε ό,τι έκανε και άρχισε να ασχολείται με τις γυμνές φωτογραφίες του Orlando Bloom. Είναι τελικά ιδιαίτερα προικισμένος ο Λέγκολας της καρδιάς μας ή όλα είναι ένα παιχνίδι των σκιών; Αυτό το ερώτημα βασάνισε τον κόσμο και τα social media γέμισαν άρθρα και debate σχετικά με αυτό. (Αύγουστος ήταν, κάπως έπρεπε να περάσει η ώρα).

Αφού ξεπεράσαμε το σοκ του γυμνού Orlando και ασχοληθήκαμε με άλλα θέματα, ήρθε η συνέντευξη της Miranda Kerr σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αυστραλίας να μας υπενθυμίσει την μεγάλη (pun intended) αυτή στιγμή του πρώην της.

”Ω, θεέ μου, μου έστειλε το εξής μήνυμα για να με προετοιμάσει για αυτό που θα δω: Ντρέπομαι πολύ για αυτό, αλλά θα κυκλοφορήσουν κάποιες φωτογραφίες μου. Σκέφτηκα να σε ενημερώσω” είπε γελώντας το μοντέλο.

Τι του απάντησε;

”Σοβαρά τώρα, τι στο καλό σκεφτόσουν;” ενώ όπως σχολίασε είναι σίγουρη ότι δεν σκέφτηκε καθόλου τι έκανε. Μάλιστα συνέχισε το αστείο λέγοντας ότι καλό θα ήταν να του στείλει ένα, δύο μαγιό να έχει να αλλάζει.