CELEBRITIES

Οι εμφανίσεις της Μιμής Ντενίση στη Νέα Υόρκη μας θύμισαν τουλάχιστον Λευκό Οίκο

Instagram/Mimintenisi

Στα κεντρικά γραφεία του Ο.Η.Ε. στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Μιμή Ντενίση πριν από λίγες ημέρες προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση για τον ρόλο των γυναικών σε περιόδους κρίσεων και το προσφυγικό ζήτημα στο χθες και το σήμερα. Η ίδια είχε αναγγείλει τη μετάβασή της στη Νέα Υόρκη στον αέρα του «Your Face Sounds Familiar» μαζί με την απουσία της από το show του ΑΝΤ1 για λίγες εβδομάδες εξαιτίας του ταξιδιού της. Η σκηνοθέτης, ηθοποιός και θεατρική παραγωγός έκανε μια ξεχωριστή αναφορά στην καταστροφή της Σμύρνης που έχει πραγματευτεί σε θεατρικό της έργο την συνέχεια του οποίου αλλά και την μεταφορά του στην μεγάλη οθόνη σχεδιάζει το επόμενο διάστημα.

Ως κομψή κυρία του ελληνικού θεάτρου και εκπρόσωπος εν γένει του ελληνικού πολιτισμού η Μιμή Ντενίση πραγματοποίησε μια σειρά εμφανίσεων στην Νέα Υόρκη, στους δρόμους της, στα γραφεία του Ο.Η.Ε. αλλά και στην ελληνική πρεσβεία με στυλ και χάρη. Οι εμφανίσεις της που θα δεις παρακάτω θα μπορούσαν άνετα να σταθούν και στην Ουάσινγκτον και σε μια επίσκεψη στον Λευκό Οίκο. Ιδιαίτερα αυτή η εμφάνιση της στα κόκκινα στην πρεσβεία, είναι απλά μοναδική, δεν βρίσκεις;

View this post on Instagram

In the Greek embassy #nationalcelebration

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

 

«Μεγάλη τιμή για μένα άλλα και για τη χώρα. Παραβρέθηκαν πάνω από 30 αντιπρόσωποι χωρών. Σχεδόν όλοι αγνοούσαν την καταστροφή της Σμύρνης» έγραψε η Μίμη Ντενίση σε μία από τις φωτογραφίες της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Ο.Η.Ε. υπό την αιγίδα της μόνιμης αντιπροσωπείας της Ελλάδας και του Κατάρ στα Ηνωμένα Έθνη.

 

Βεβαίως η Μιμή Ντενίση πραγματοποίησε και κάποιες πιο χαλαρές βόλτες στην παγωμένη όπως είπε Νέα Υόρκη, όπου είχε την ευκαιρία να δει καλούς φίλους όπως την διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ολυμπία Δουκάκη. Πάντα τέτοια Μιμή.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Mimintenisi