CELEBRITIES

H περιουσία της 15χρονης Millie Bobby Brown είναι 4 εκατομμύρια δολάρια. Κι εμείς στα 15 μαζεύαμε ψιλά απ’ τα κάλαντα

Jordan Strauss/Invision/AP

Θυμάσαι όλες εκείνες τις φορές που στα 15 σου έψαχνες για ξεχασμένα ψιλά σε τσέπες μπουφάν, στη σχολική σου τσάντα, στην τσάντα του φροντιστηρίου και ενίοτε και στην τσάντα της αδερφής σου. Ε, αυτό το σενάριο δεν θα το ζήσει ποτέ η Millie Bobby Brown. H πρωταγωνίστρια του "Stranger Things" έχει συγκεντρώσει περιουσία 4 εκατομμυρίων δολαρίων στα 15 της χρόνια, όπως υποστηρίζει το Celebrity Net Worth και αναδημοσιεύουν όλοι οι μεγάλοι τίτλοι του εξωτερικού.

Διάβασε κι αυτό: H Millie Bobby Brown σχεδιάζει τα δικά της sneakers. Τα Chuck Taylors σου σε άλλο level

Η ηθοποιός είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται όταν εξασφάλισε το ρόλο της Eleven στη σειρά Stranger Things και έκτοτε στοχεύει όλο και πιο ψηλά. Νωρίτερα είχε υποδυθεί μικρούς ρόλους στις σειρές “Once upon a time” και “Grey’s Anatomy” αλλά οι υψηλοί μισθού ξεκίνησαν μετά και την πρώτη σεζόν του “Stranger Things”. Στην πρώτη σύμφωνα με δημοσιεύματα έπαιρνε περί τα 30 χιλιάδες δολάρια το επεισόδιο, έπειτα μαζί με το υπόλοιπο cast διαπραγματεύτηκαν το ύψος του μισθού τους και το έφτασαν κάπου μεταξύ 200 χιλιάδες και 250 χιλιάδες δολάρια το επεισόδιο.

 

Έπειτα ήρθε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία “Godzilla: King of the Monsters”. Σύμφωνα με το The Blast πήρε περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια για τον ρόλο της στην ταινία, ενώ θα συμμετέχει και στη συνέχεια της “Godzilla vs. Kong”.

 Πρόσθεσε τώρα σε όλα αυτά και τη καριέρα της ως μοντέλο που ξεκίνησε με την συνεργασία της με την καμπάνια “By Appointment” του Calvin Klein και της απέφερε ένα συμβόλαιο συνεργασίας με το πρακτορείο IMG Models. Αυτή την περίοδο συνεργάζεται με το brand Converse. Τέλος δανείζει τη φωνή της και σε video games και συγκεκριμένα συνεργάστηκε με το “The Sims 4” στο πλαίσιο της προσπάθειας της EA Games να ενθαρρύνει τους παίκτες σε μια πιο θετική συμπεριφορά. Όχι μόνο άνοιξαν οι δουλειές της δηλαδή, αλλά λειτουργεί και ως πρότυπο για τη νέα γενιά και μπράβο της.

Σκέψου λοιπόν ότι όλα αυτά συμβαίνουν στη Millie Bobby Brown στα 15 της. Στα 30 της μάλλον θα χρειαζόμαστε κάποιον υπερυπολογιστή για να υπολογίσουμε πώς έχτισε την -φαντάζομαι θηριώδη ως τότε- περιουσία της. Περιουσία Godzilla για να το πω κομψά.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP