CELEBRITIES

Miley Cyrus- Liam Hemsworth: Εσύ ήξερες ότι παντρεύτηκαν;

"Ήταν μία τελετή σε πολύ στενό κύκλο" αναφέρει πηγή του περιβάλλοντoς τους σύμφωνα με την dailymail. H Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth μάλλον μας την έφεραν. Έχουν ήδη παντρευτεί αναφέρουν, διεθνή δημοσιεύματα.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, συγκεκριμένα 8. Το ειδύλλιο Miley Cyrus-Liam Hemsworth έχει περάσει από 40 κύματα. Ξεκίνησε ως φιλία στην εφηβεία τους κι εξελίχθηκε με δράματα, φήμες, χωρισμούς, θερμές αναζοπυρώσεις, ακρότητες, τραγούδια της Miley και στην κορυφή, ένα δαχτυλίδι αρραβώνα που έμπαινε κι έβγαινε στο δάχτυλό τουλάχιστον 5 χρόνια. Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι είναι μαζί και όπως όλα δείχνουν οριστικά (εντάξει, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, ειδικά όταν μιλάμε για σχέσεις μεταξύ σελέμπριτιζ).

Το NW Magazine αναφέρει πως ο Liam και η Miley παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα πριν 6 μήνες στο σπίτι τους στο Μαλιμπού, με παρόντες μία χούφτα ανθρώπους, οι μόνοι, που υποτίθεται ότι γνωρίζουν γι’ αυτόν τον γάμο. Η ίδια πηγή ανέφερε στα Μέσα πως το ζευγάρι δεν σχεδιάζει να δημοσιοποιήσει το χαρμόσυνο γεγονός προς το παρόν. Κάποιοι, λέει, έχουν δει βέρες περασμένες στους παράμεσούς τους.

Και να σου πω κάτι. Γιατί να το πουν κιόλας; για να τους ματιάσουν πάλι; είναι και η Miley λίγο- πώς να το πεις- έντονη, δεν είναι να την ζορίζουν και πολύ. Να ζήσουν έτσι κι αλλιώς, παντρεμένοι ή όχι.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Images