CELEBRITIES

Miley Cyrus: “Ακόμα έλκομαι σεξουαλικά από γυναίκες”

Evan Agostini/Invision/AP

Ήταν το 2015 που η Miley Cyrus αποφάσισε να αποκαλύψει ότι είναι πανσεξουαλική. Από τότε μέχρι σήμερα έχει μεσολαβήσει ο γάμος της με τον ηθοποιό Liam Hemsworth και κάπως έτσι το γεγονός ότι δήλωσε στο τεύχος Αυγούστου του Elle ότι ακόμα και σήμερα νιώθει έντονη σεξουαλική έλξη προς άτομα του ίδιου φύλου προξένησε για μία ακόμα φορά εντύπωση. Το γιατί μη το ρωτάς. Φαίνεται πως ο κόσμος εξακολουθεί να συγχέει την οικογενειακή κατάσταση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Διάβασε κι αυτό: 7 φορές που η Miley Cyrus έπαιξε, σχεδόν, τον εαυτό της

Η Miley Curys, που πρόσφατα την είδαμε να πρωταγωνιστεί στο επεισόδιο “Rachel, Jack and Ashley Too” της 5ης σεζόν του “Black Mirror” και παράλληλα  κυκλοφόρησε το νέο της EP “She is Coming”, μίλησε αρχικά για το μοντέλο του γάμου της με τον Liam και το πόσο αυτός διαφέρει από οτιδήποτε παραδοσιακό για να απαντήσει στην ιδέα που πολλοί μπορεί να έχουν πως η ζωή της τέλειωσε με τον γάμο. «Νομίζω πώς οι άνθρωποι μπερδεύονται με το γεγονός ότι είμαι παντρεμένη. Αλλά η σχέση μου είναι μοναδική. Και δεν ξέρω αν θα έδειχνα δημόσια στους ανθρώπους πως είναι ο γάμος μου, γιατί είναι τόσο περίπλοκος και μοντέρνος και νέος που δεν πιστεύω ότι είμαστε σε σημείο που οι άνθρωποι θα τον καταλάβαιναν. Δηλαδή, αλήθεια οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι στο σπίτι, φορώντας ποδιά και μαγειρεύω;», είπε χαρακτηριστικά το «άγριο κορίτσι» της μουσικής βιομηχανίας.

View this post on Instagram

Abs like a ninja turtle

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

 

«Είμαι σε μία ετεροφυλοφιλική σχέση, αλλά ακόμα έλκομαι έντονα σεξουαλικά από γυναίκες. Οι άνθρωποι γίνονται vegeterian για λόγους υγείας, αλλά το μπέικον είναι ακόμα πραγματικά τέλειο και το ξέρω αυτό. Έκανα μία επιλογή συντρόφου. Αυτός είναι ο άνθρωπος που νιώθω ότι με υποστηρίζει περισσότερο. Σίγουρα δε χωράω στο στερεότυπο της συζύγου. Δεν μου αρέσει καν αυτή η λέξη», συμπλήρωσε η Miley Cyrus που είπε ότι ο γάμος από τον οποίο αντλεί έμπνευση είναι αυτός των γονιών της. «Ήταν πάντα σύντροφοι. Γι’ αυτό μου αρέσει αυτή η λέξη. Το “σύζυγοι” μου ακούγεται σαν διαφημιστικό τσιγάρων από τα 50’s».

View this post on Instagram

#spicy

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

 

Η ίδια τα είχε πει όλα για το πως είναι να είσαι ένα queer άτομο σε μια ετεροφυλοφιλική σχέση τον περασμένο Μάρτιο στο Vanity Fair. «Αυτό που διαλαλώ είναι: Οι άνθρωποι ερωτεύονται άλλους ανθρώπους, όχι φύλλα, όχι την εμφάνιση, όχι οτιδήποτε. Αυτό με το οποίο ερωτεύομαι υπάρχει σχεδόν σε ένα πνευματικό επίπεδο. Δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την σεξουαλικότητα».

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP