CELEBRITIES

H Michelle Obama μοιράζεται την πιο συγκινητική φωτογραφία στο Instagram της

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, έβγαλε τον αποχαιρετιστήριο λόγο του, με τον οποίο έκανε τους πάντες να συγκινηθούν. Ξεχωριστά ήταν τα λόγια που είπε για τη γυναίκα του, Michelle Obama, η οποία στέκεται στο πλευρό του τα τελευταία 25 χρόνια.

Αφού λοιπόν όλοι σκουπίσαμε διακριτικά τα δάκρυά μας με τα λόγια του Barack, ξαναβγάλαμε το χαρτομάντιλο πριν προλάβουμε να το βάλουμε στην τσέπη, βλέποντας τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram της, η Michelle.

Πρόκειται για μια οικογενειακή φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης προεδρικής καμπάνιας του Barack και στην οποία βλέπουμε τον ίδιο με τη σύζυγό του και τις κόρες τους Malia και Sasha στα πόδια τους.

So proud of POTUS and all that we've accomplished together. What an incredible journey filled with remarkable people. I love you Barack. -mo‎‎

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης First Lady Michelle Obama (@michelleobama) στις

flotus

“Είμαι πολύ περήφανη για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και όλα όσα έχουμε πετύχει μαζί. Τι φοβερό ταξίδι γεμάτο με αξιόλογους ανθρώπους. Σ’ αγαπώ Barack”, γράφει η Michelle στη λεζάντα.