CELEBRITIES

Η απάντηση της Michelle Obama στο αν θα κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020

Από τη στιγμή που η Hillary Clinton δεν κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα Αμερικανίδα πρόεδρος (και ίσως λίγο νωρίτερα), η πιο δημοφιλής κι από τον δημοφιλέστατο σύζυγό της, Michelle Obama, δέχεται έντονες πιέσεις από τα media στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ώστε ν' ακολουθήσει το παράδειγμα της Hillary και να κατέβει για αξίωμα- γιατί όχι και για τον ίδιο τον προεδρικό θώκο.

Οι Αμερικανοί δείχνουν να πιστεύουν στη Michelle, ίσως γιατί απλά φαίνεται ένας εντελώς φυσιολογικός άνθρωπος. Μάλιστα στο twitter υπάρχει ήδη hashtag #Michelle2020, το οποίο μετά την εκλογή Trump έχει πάρει φωτιά. Δεν κρατιούνται μερικοί.

Η Michelle τι λέει για όλα αυτά;

Ερμ, “όχι”.

“Όχι, όχι, δεν πρόκειται να το κάνω” έχει δηλώσει ήδη από τον περασμένο Μάρτη κι ο βασικός λόγος, σύμφωνα πάντα με την ίδια είναι οι κόρες της, τις οποίες δεν θέλει να παραμελήσει, αλλά και να εκθέσει περαιτέρω στην υπερβολική δημοσιότητα στην οποία ήδη έχουν υποβάλλει τόσα χρόνια. “Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι ώστε να ασκήσεις επιρροή στον κόσμο, δεν χρειάζεται να είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ για να το πετύχεις”.

Χθες (Δευτέρα) κι ενώ ο Barack ετοίμαζε βαλίτσες για να μας έρθει, κατά τη διάρκεια μίας ομιλίας της στον Λευκό Οίκο για τους άστεγους Βετεράνους, κάποιος από το κοινό της φώναξε “βάλε για πρόεδρος!”.

Εκείνη γέλασε και κουνώντας χαριτωμένα το δάχτυλο είπε κάτι σαν “κάνε ησυχία βρε”.

Για την ώρα η Michelle δεν θέλει. Μέσα σε 4 χρόνια όμως πολλά γίνονται…