CELEBRITIES

Η Michelle Williams παντρεύτηκε αθόρυβα 10 χρόνια μετά τον θάνατο του Heath Ledger

Evan Agostini/Invision/AP

Η Michelle Williams σίγουρα φημίζεται για την ανάγκη της να κρατά τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την ιδιωτική της ζωή. Για του λόγου το αληθές ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε τον Αμερικανό μουσικό Phil Elverum στις αρχές του Ιουλίου σε συνέντευξή της και από την αρχή της σχέσης τους, η ίδια και ο σύζυγός της δεν έχουν κάνει ποτέ μία κοινή δημόσια εμφάνιση.

Η 37χρονη ηθοποιός που έχει μία κόρη την Matilda από τον πρόωρα χαμένο Heath Ledger, ο οποίος πέθανε πριν από 10 χρόνια και λίγους μόνο μήνες μετά τον χωρισμό του από την Williams, μίλησε για τον «μυστικό» γάμο της στο Vanity Fair. Ο γάμος τελέστηκε στην Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με την ηθοποιό η σχέση της με τον Phil -που επίσης έχασε την πρώτη του σύζυγο από καρκίνο- είναι «Πολύ ιερή, πολύ ιδιαίτερη».

Η ηθοποιός που στα 28 της βίωσε την τραυματική απώλεια του πρώην συντρόφου της σημείωσε μιλώντας για την προσωπική της ζωή μετά τον χαμό του Heath Ledger. «Ποτέ δεν παραιτήθηκα από την αγάπη. Πάντα λέω στη Matilda ότι ο πατέρας σου με αγάπησε πριν από όλους όσους λένε ότι είμαι ταλαντούχα, όμορφη και έχω ωραία ρούχα».

AP Photo/Steve Holland, file

AP Photo/Steve Holland, file

Ενώ για την γνωστή της απόσταση από τα Media σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή η ίδια σημείωσε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μιλήσει για τις σχέσεις μου, αλλά ο Phil δεν είναι σαν οποιονδήποτε άλλο άνδρα».

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP