CELEBRITIES

Το γράμμα των Obama στην Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez για τον αρραβώνα τους

AP Photo/Charles Rex Arbogast

Το ότι η Jennifer Lopez και ο Alez Rodriguez είναι το νούμερο ένα Power Couple του Hollywood αυτή την εποχή, μόλις αποδείχτηκε. Το ζευγάρι λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του  αρραβώνα του δέχθηκε ένα χειρόγραφο γράμμα για συγχαρητήρια από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama και τη σύζυγό του Michelle. Χρειάζεσαι και άλλες αποδείξεις;

Μέσα στο γράμμα εκτός από ευχές βρίσκεται και μία συμβουλή του ζεύγους προς τον Alex Rodriguez και τη Jennifer Lopez για έναν επιτυχημένο γάμο. Κι αν δεν δεχτείς μια τέτοια συμβουλή από έναν πλανητάρχη από πού θα την δεχτείς; Το γράμμα δημοσίευσε ο Alex Rodriguez στον λογαριασμό του στο Instagram μαζί με το σχόλιο: «Αυτό σημαίνει τόσα πολλά για εμάς». Λογικό.

View this post on Instagram

This means the world to us. #44

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

 

«Jennifer & Alex, η Michelle κι εγώ θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τον αρραβώνα σας. Μετά από 26 χρόνια μαζί, μπορούμε να σας πούμε ότι οποιεσδήποτε προκλήσεις και να σου φέρει η ζωή, το να τις μοιράζεσαι με κάποιον που αγάπα τα κάνει όλα καλύτερα. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα, Barack Obama», γράφει το ειδικό επιστολόχαρτο.

Το ζεύγος Obama γνωρίστηκε στα 20 κάτι του σε μία εταιρεία δικηγόρων όπου εργάζονταν και οι δύο. Παντρεύτηκαν το 1992. Οι δυο τους αποκαλούν φίλους τους αρκετά από τα διασημότερα ζευγάρια του Hollywood, όπως την Beyonce και τον Jay Ζ αλλά και τον George και την Amal Clooney. Επίσης ο Barack είναι μεγάλος fan του baseball αθλήματος στο οποίο διέπρεψε ο Alex Rodriguez. Ο ίδιος είχε θεαθεί με τον αθλητή και την Jennifer Lopez σε αθλητικό συνέδριο τον περασμένο Φεβρουάριο και οι φιλικές τους σχέσεις αποτυπώνονται πλήρως σε αυτό το γράμμα. Η Jennifer Lopez άλλωστε είχε προσκληθεί στον Λευκό Οίκο επί της προεδρίας του το 2009.

Η pop star και ο σύντροφός της αρραβωνιάστηκαν στις 9 Μαρτίου 2019 κατά τη διάρκεια εξωτικών διακοπών, σχεδόν 2 χρόνια αφού έγιναν ζευγάρι. Οι δυο τους γνωρίζονταν ήδη 12 χρόνια πριν ερωτευτούν.

View this post on Instagram

3.9.19

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Charles Rex Arbogast