CELEBRITIES

Ο επικός διάλογος της Michelle Obama με τη μαμά της

AP Photo/Carolyn Kaster

Πόσες φορές έχει κολλήσει στην οθόνη του κινητού σου λέγοντας «τι μου έστειλε πάλι αυτή η γυναίκα;» Η μάνα σου ξαναχτύπησε με μήνυμα στο κινητό. Από τις άσχετες ερωτήσεις για το πώς να ποστάρει μία φωτογραφία και να την δει η φίλη της η Ρίτσα μέχρι τα μηνύματα απορίας για το αν η κόρη της γειτόνισσας δουλεύει στην τράπεζα ή στο φαρμακείο της γωνίας. Μη νομίζεις πως είσαι μόνη σε αυτόν τον κόσμο. Και η Michelle Obama είναι μία από εμάς και αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα διάλογο με τη μαμά της για να εισπράξει το χειροκρότημά μας.

Η Marian Robinson, η μητέρα της Michelle της έστειλε μήνυμα για να την ρωτήσει αν στα Grammy γνώρισε κάποιον από τους αληθινούς stars. Μπορούμε να γελάσουμε με την ησυχία μας.

AP Photo/Alexander F. Yuan

AP Photo/Alexander F. Yuan

Την είδε στη σκηνή γιατί την πήρε τηλέφωνο η Gracie. Όπως και τη δική σου την παίρνουν οι ξαδέρφες της από το χωριό, κάπως έτσι και η Marian.

«Δε μου το είπες, θα το θυμόμουν αν μου το είχες πει, αν και δε θυμάμαι και πολλά» της γράφει για να πάρει την απάντηση: «Είμαι πραγματική star». Τι τραβάει και η Michelle.

 

 

Επ πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Carolyn Kaster