CELEBRITIES

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απαντά πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια

NDP Photo Agency

Δέκα χρόνια σχέσης θα συμπληρώσουν σύντομα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Παρόλο που δεν το συνηθίζει ο τραγουδοποιός μίλησε για την σχέση τους, τον τρόπο που τον διαμόρφωσε, αλλά και τις πρόσφατες φήμες χωρισμού που είδαν το φως της δημοσιότητας σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.

«Πραγματικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό και τον ψυχισμό κανενός. Είναι όμως κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου, είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, ότι δημιουργείται μια σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν για σένα» είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διατηρώντας τη «ζεν» διάθεση που αποπνέει από τη σκηνή και στη συνέντευξή του. Ο ίδιος και η Ζέτα Μακρυπούλια στα 10 χρόνια της σχέσης τους, έχουν δει άπειρα δημοσιεύματα για την σχέση τους και φήμες γάμου, εγκυμοσύνης, χωρισμού και επανασύνδεσης να διαδέχονται η μία την άλλη ανάλογα με την εποχή. «Όταν η σχέση δύο ανθρώπων οικοδομείται σε αξίες, δύσκολα ταρακουνιέται. Τα επιφανειακά και εκ του πονηρού σχόλια μπορεί στην αρχή να απασχολούν τον νου, αλλά γρήγορα ξεχνιούνται», ανέφερε σχετικά ο ίδιος στη συνέντευξη που θα κυκλοφορήσει στο People αυτή την Κυριακή. Οι απαντήσεις του, καθώς είναι οι πρώτες για τις φήμες χωρισμού του με την Ζέτα Μακρυπούλια, προβλήθηκαν και στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε πως του αρέσει τα πράγματα να είναι «αυθεντικά, αντίθετα με τους κωδικούς και τους κώδικες» σε ερώτηση για τον γάμο ενώ για την δημιουργία οικογένειας ανέφερε πως τη θεωρεί «ολοκλήρωση ενός ανθρώπου». Εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες, νομίζω πως θα γίνει με κάποιον τρόπο», σημείωσε σχετικά.

Ο τραγουδιστής απάντησε και στο πώς τον έχει διαμορφώσει αυτή η σχέση μέσα στα χρόνια και τα (πάντα στο ίδιο φιλοσοφικό κλίμα) λόγια του είναι ο πιο ουσιαστικός χαρακτηρισμός για τον πολύχρονο δεσμό του με την παρουσιάστρια και ηθοποιό. «Είμαστε οικογένεια» ξεκίνησε να λέει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. «Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται», σημείωσε.

Όσο για τη ζήλια, έχει κι αυτή τη θέση της στην ζωή του ζευγαριού αλλά «σε μικρές δόσεις» όπως διευκρίνισε ο τραγουδιστής, αφού την παρομοίασε με τη ζάχαρη που σε μεγάλες δόσεις βλάπτει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency