CELEBRITIES

Η κόρη του Micahel Jackson, Paris, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και εξηγεί το γιατί

Η κόρη του Michael Jackson, Paris, μίλησε ανοιχτά για ένα σημείο των καιρών που έχει οδηγήσει πολλά παιδιά και νέους σε απόγνωση, το διαδικτυακό bullying.

Μάλιστα, παραδέχτηκε δημόσια ότι είχε φτάσει μέχρι και στην απόπειρα αυτοκτονίας, στην προσπάθειά της αλλά και στην απόγνωσή της να γλιτώσει από εκείνους που την εξευτέλιζαν στο διαδίκτυο.

“Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να υπάρχει τόσο μίσος στον κόσμο αυτή τη στιγμή”, λέει η ίδια κλαίγοντας σε ένα από τα σχετικά videos που κοινοποίησε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο instagram.

Για δύο χρόνια, η Paris, έκλεισε τους λογαριασμούς της στα social media, καθώς δεχόταν μεγάλη επίθεση από τους διαδικτυακούς της “φίλους”. Σήμερα, 18 χρονών πια, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το cyberbullying που δέχεται και τις φρικτές στιγμές που βίωσε.

Σε ένα από τα instagram stories που έχει δημοσιεύσει τον τελευταίο καιρό, παραδέχεται ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει μόλις στα 14 της, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Στα 14 μου, βίωσα τόση μεγάλη έχθρα που προσπάθησα να αυτοκτονήσω, ενώ λίγο αργότερα έκλεισα τα προφίλ μου στα social media για δύο χρόνια”.

Προσπάθησα να κάνω block όλους τους haters, να μη διαβάζω τα σχόλια τους, πραγματικά προσπάθησα πολλά πράγματα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είμαι τόσο εύκολος στόχος. Προσπαθώ να είμαι καλή με οποιονδήποτε γνωρίζω και δίνω σε όλους μια ευκαιρία.

Δες το συγκλονιστικό βίντεο με τα όσα λέει η ίδια δημόσια