CELEBRITIES

Μια στάση λεωφορείου είπε στον Σταύρο Σβήγκο να κόψει το κάπνισμα

Έχεις δει τέτοιες ενέργειες πολλές φορές στο διαδίκτυο. ATM που δίνουν φρούτα αντί για χρήματα στους καταναλωτές, υπαλλήλους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας σε ανυποψίαστους περαστικούς, τοίχους που ψεκάζουν με μπογιά εκείνους που πάνε να κάνουν γκραφίτι. Αυτή τη φορά, μία τέτοια ενέργεια έγινε πολύ κοντά μας, στη μέση της Γλυφάδας.

Η έκπληξη έγινε στον γνωστό ηθοποιό Σταύρο Σβήγκο που γνώρισες στον Αστέρα Ραχούλας και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα σε χρόνο dt.

Ο ηθοποιός «άλλαξε στάση». Παρακολούθησε το video και αμέσως μετά θα σου εξηγήσουμε τι έχει συμβεί:

 

Το #TeleftaioTsigaro είναι ένα κίνημα που είμαστε σίγουροι ότι έχεις πετύχει στα social media τον τελευταίο καιρό μιας και πολλοί επώνυμοι και μη, αποφασίζουν να μοιραστούν με τους followers τους ιστορίες από το «τελευταίο τσιγάρο», ιστορίες από το πότε έκοψαν το κάπνισμα.

Αν μας ρωτάς, είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία για τον κόσμο να μιλήσει για το κάπνισμα και να ευαισθητοποιήσει και άλλους στο να το κόψουν τελείως ή να βρουν εναλλακτικές σε αυτό, πολύ καλύτερες για την υγεία τους.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του κινήματος, το People αποφάσισε να αιφνιδιάσει τον Σταύρο Σβήγκο, ακριβώς γιατί, όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι, εδώ και πάρα πολύ καιρό λέει ότι θα κόψει το τσιγάρο. Όπως θα είδες στο βίντεο, ο Σταύρος δεν έχει κόψει ακόμα το τσιγάρο. Αυτή όμως η στάση που «μιλάει», σίγουρα τον έκανε να το σκεφτεί μια δεύτερη φορά.