CELEBRITIES

Η αγενής κίνηση της Kendall Jenner στο MET Gala που έγινε viral

Evan Agostini/Invision/AP

Το φετινό Met Gala πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης και το κόκκινο χαλί του ήταν το πιο συγκλονιστικό που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ωστόσο, παρά τα εκκεντρικά ρούχα, τα εντυπωσιακά beauty looks και όλη την ωραία υπερβολή που το περιέβαλε μια χειρονομία της Kendall Jenner ήταν αυτή που κέντρισε το ενδιαφέρον του διαδικτυακού κόσμου και την πέρασε από κόσκινο.

Η Kendall, λοιπόν, εκεί που έχει στηθεί ωραία και καλά για να βγάλει τις απαραίτητες φωτογραφίες και να δείξει το λευκό σύνολό της, τσουπ ρίχνει ένα σπρώξιμο -όχι τόσο διακριτικό- στον σωματοφύλακά της, ο οποίος βρισκόταν μερικά εκατοστά πιο δίπλα της.  Το βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral.

Ο κόσμος του twitter θεώρησε το λιγότερο αγένεια την κίνηση αυτή και την κατέκρινε. Μάλιστα, δεν έλειψαν και σχόλια του τύπου: «Ποια νομίζει ότι είναι; Ο άνθρωπος απλά έκανε τη δουλειά του».

«Η Kendall εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα ρούχο που θύμιζε χαρτί τουαλέτας και είχε το νου της να σπρώξει έναν από τους εργαζόμενους που έκανε τη δουλειά του. Αγενέστατη».

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP