CELEBRITIES

Melania Trump: Το εξώφυλλο με τα διαμάντια που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Πριν λίγες μέρες ένα από τα κεντρικά θέματα που απασχόλησαν τα social media ήταν η Melania Trump και η τρομαγμένη έκφραση που πήρε ύστερα από κάτι που της είπε ο Donald Trump. Το #freeMelania έκανε το γύρο του twitter και ψυχολόγοι πήραν θέση και ανέλυσαν τη γλώσσα του σώματός της ώστε να εξηγήσουν αν όντως φοβάται πραγματικά τον σύζυγό της.

Πολλοί σχολίασαν ότι αυτή η γυναίκα δεν αξίζει τη λύπησή μας και ότι είναι ακριβώς όπως ο άντρας της- το τελευταίο εξώφυλλο πάντως του Vanity Fair, έρχεται να στηρίξει αυτή την άποψη αυτή.

Τι συμβαίνει όμως όταν το Vanity Fair, ένα περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας και με απίστευτο κύρος επιλέγει να την βάλει στο εξώφυλλό του φορώντας πανάκριβα κοσμήματα και ‘τρώγοντας’ ένα πιάτο γεμάτο διαμαντένια κοσμήματα; Όταν μάλιστα συνειδητοποιείς ότι το συγκεκριμένο τεύχος κυκλοφόρησε στο Μεξικό- μια χώρα όπου έχει δεχτεί απίστευτο ρατσισμό από τον Trump και απειλείται άμεσα από τις πολιτικές απόψεις του, θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο.

(το επίμαχο εξώφυλλο)

Όπως μάλιστα διαβάζουμε, η συγκεκριμένη φωτογράφιση έγινε το 2016 για το GQ Απριλίου, οι υπεύθυνοι όμως επέλεξαν να επανακυκλοφορήσουν το cover story στο τεύχος Φεβρουαρίου. Πραγματικά ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ επιλογή και φανταστικό timing- καθόλου προσβλητικό προς το λαό του Μεξικό, όχι.

Φυσικά οι αντιδράσεις στα social media είναι γεμάτες θυμό και απέχθεια τόσο προς την Melania όσο και προς το έντυπο, το οποίο εκμεταλλεύεται αναίσχυντα τις πολιτικές εξελίξεις για να πουλήσει.