CELEBRITIES

Η Melania Trump δεν φόρεσε το λάθος φόρεμα, όλοι οι άλλοι έκαναν λάθος

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα· αυτή η παροιμία ταιριάζει εξαιρετικά στην Melania Trump ή μάλλον στην ομάδα πίσω από εκείνη, η οποία φαίνεται να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο όσον αφορά τη δημόσια εικόνα της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής.

Πριν λίγες ημέρες όλο το internet σχολίαζε την ατυχέστατη στιλιστική επιλογή της Melania, όταν εμφανίστηκε στο πλημμυρισμένο Τέξας με δωδεκάποντες γόβες (!) για να συμπαρασταθεί στους πληγέντες κατοίκους. Αυτή τη φορά, λοιπόν, το λάθος εντοπίστηκε στη φωτογραφία που ανέβηκε στο λογαριασμό του Donald Trump, στην οποία η Melania φορούσε ένα φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου. Τι ακριβώς έκανε λάθος όμως η Melania και γιατί όλοι την έκραζαν; Δεν έκανε τίποτα. Πραγματικά, ΤΙΠΟΤΑ.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Παρακάτω βλέπεις το tweet που έγινε *προφανώς* από την ομάδα διαχείρισης των social media του Trump, το οποίο έλεγε ότι το μέλλον χτίζεται με αμερικάνικα χέρια ενώ συνοδευόταν από μια φωτογραφία του Trump και της Melania από ένα πικ νικ που είχε γίνει τον Ιούνιο στον Λευκό Οίκο.

Ταυτόχρονα ανέβηκε και μια φωτογραφία με quote στο instagram της Πρώτης Κυρίας, το οποίο ανέφερε ότι αυτή τη μέρα γιορτάζουν τους Αμερικανούς εργάτες και τη συνεισφορά τους στην ευημερία της χώρας.

Κάπου εδώ, λοιπόν, εντόπισαν το λάθος οι χιλιάδες χρήστες του twitter και του instagram, οι οποίοι κατηγόρησαν την Melania για υποκρισία καθώς από τη μια μιλούσε για την αξία του αμερικανικού εργατικού δυναμικού και από την άλλη διάλεξε φόρεμα ξένου σχεδιαστή. Άντε να πεις τώρα σε όλους τους έξαλλους ανθρώπους ότι η φωτογραφία είναι αρχείου και ότι η Melania δεν έκανε κανένα λάθος (αυτή τη φορά).

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η οικογένεια Trump στηρίζει τα τα φτηνά εργατικά χέρια της Κίνας, καθώς πολλά προϊόντα τους κατασκευάζονται εκεί. Θα έλεγε κανείς, λοιπόν, ότι είναι (εν μέρει) δικαιολογημένη η έκρηξή τους, απλά στην προκειμένη έπρεπε να τσεκάρουν καλύτερα τα δεδομένα τους, πριν αρχίσουν το κράξιμο. Για να είμαστε πάντως δίκαιες με την Melania, το λάθος δεν ήταν δικό της και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να κατηγορηθεί για τη λάθος επιλογή φωτογραφίας από την ομάδα της.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Evan Vucci