CELEBRITIES

H Μέγκι του Next Top Model επέστρεψε στο Instagram και οι haters έστησαν πάρτι

Instagram/meggi_ndrio

Μπορεί να είδαμε τη Μέγκι Ndrio να αποχωρεί από το σπίτι του Next Top Model στις αρχές της εβδομάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βγήκε και απο τη ζωή μας. Η Μέγκι Ndrio το πρόσωπο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο μέχρι τώρα παρόλο που δεν μπήκε καν στην τελική δεκάδα του Next Top Model, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή της. Και αυτή η ανάρτηση μας φανέρωσε πώς η Μέγκι έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει κανείς διάσημος σε αυτή τη χώρα: Fun Club και πολλούς haters.

«First photo shooting for gntm. Sexy in a bathtub. By: Vasilis Topouslidis. And this is how all begins» έγραψε η Μέγκι, περιγράφοντας την πρώτη της φωτογράφιση για το Next Top Model από την οποία ξεκίνησαν όλα για την πορεία της στο παιχνίδι. Η φωτογράφιση είχε concept: Σέξι σε μια μπανιέρα και η Μέγκι είχε κριθεί θετικά γι’ αυτήν.

 

Μέσα σε λίγες ώρες τα like που είχαν μαζευτεί στην φωτογραφία της ήταν σχεδόν 7 χιλιάδες, ενώ τα σχόλια έπεσαν βροχή. «Ά ρε Μέγκι, τι θα κάνουμε χωρίς εσένα;», «Μου λείπεις παραπάνω από όσο περίμενα», «Είσαι θεά, κουκλάρα και απίστευτη, Σ’ αγαπάω», «Έπρεπε να μείνει στο παιχνίδι, αδικήθηκε», «Δεν το πιστευω οτι βγαλανε εσενα εκτος…ησουν μακραν η αγαπημενη μου 🙁 και η πιο ομορφη εκει περα», ήταν μερικές από τις φράσεις των θαυμαστών της, αλλά η Μέγκι δεν έχει μόνο θαυμαστές.

«Αν είχαν λίγο χιούμορ εκεί στον Αντ1 θα σε εβαζαν στα καπάκια στο Nomads για αναπληρωματική της Δήμητρας Αλεξανδράκη», έγραψε κάποιος που μάλλον δεν ένιωσε θλίψη με την αποχώρησή της, «Από Χανταμπακη έχω να πάρω τέτοια χαρά» ένας ακόμα, ενώ άλλος σημείωσε αναφερόμενος στα σαρδάμ και τα λάθη που έκανε συχνά η Μέγκι: «Δεν πειράζει που έφυγες από το gntm γιατί σαν Φατσέας θα κάνεις τεράστια καριέρα». «Σε ποιο ουράνιο και τόξο κοιτάει η κοπελίτσα» αναρωτήθηκε ένας ακόμα. Τα λάθη στην ομιλία της Μέγκι έγιναν αντικείμενο σχολιασμού και για τους θαυμαστές της όπως αυτός που έγραψε: «Ανέβηκε η “μπήχη” της. Θεάρα Μέγκι».

Φυσικά δεν έλειψαν και τα κακεντρεχή σχόλια καθώς αν μη τι άλλο η Μέγκι έχει haters.  Σχόλια γεμάτα μένος που αφήνουν χρήστες χωρίς δεύτερη σκέψη για το αντίκτυπο που έχουν στην ψυχολογία ενός ανθρώπου. Αυτό επεσήμανε και μία από τις διαδικτυακές φίλες της Μέγκι απευθυνόμενη σε όλους εκείνους τους haters: «Ναι μερικές φορές ήταν υπερβολική αλλά αν θέλετε να κάνετε hate πείτε τα με τους δικούς σας γιατί δεν σκέφτεστε την Μεγκι που γυρνάει και ξαφνικά βλέπει όλα τα αρνητικά σχόλια».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/meggi_ndrio