CELEBRITIES

GNTM: Τα “καρφιά” της Μέγκι για την Ειρήνη Ερμίδου και τα προηγούμενα με την Αμανατίδου

Instagram/gntmgr

Εκτός Next Top Model βρίσκεται από τη Δευτέρα η Μέγκι Ντρίο, το πρόσωπο που μέχρι στιγμής έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο στο reality του Star. Στο πλαίσιο αυτό βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» του σταθμού και εκτός από την συνέντευξη που παραχώρησε στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου απάντησε στην κάμερα της εκπομπής στα «πικρόχολα» σχόλια και ερωτήσεις που έγιναν για εκείνη στο Twitter.

Η Μέγκι αφού διευκρίνισε ότι «Δεν μου αρέσει να με κρίνουν όταν δεν με ξέρουν. Αν κάποιοι μπείτε λίγο πιο βαθιά ή αρχίζετε να τα κρίνετε λίγο πιο σφαιρικά όλα θα δείτε ότι δεν είχα τόση κακία μέσα μου, απλά ήμουν αληθινή», άρχισε να απαντά για πρώην συμπαίκτριές της μοιράζοντας απλόχερα και τα δεικτικά της σχόλια από τα οποία χαρακτηρίστηκε η παρουσία της στο παιχνίδι.

 

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η Μέγκι Ndrio στην Άννα Αμανατίδου απαντώντας επιτέλους για ποιο λόγο ένιωθε αντιπάθεια για εκείνη. «Η Άννα είναι λίγο εγωκεντρική και διπρόσωπη με το πως διαχειρίζεται κάποια θέματα μέσα στο σπίτι. Έχουμε και κάτι προηγούμενα από την πόλη μας που μένουμε μαζί και γνωριζόμαστε στις επιδείξεις. Στη Θεσσαλονίκη κάποτε όταν ήταν στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ την είχα βοηθήσει με πάρα πολλές δουλειές και επίσης την είχα βοηθήσει να ωριμάσει λίγο στο χώρο της μόδας, αλλά δεν έδειξε τον ίδιο σεβασμό προς εμένα. Περίμενα σε κάτι προσωπικό που είχα πάθει μετά από χρόνια να σταθεί δίπλα μου, όπως εγώ στάθηκα δίπλα της τότε, αλλά αυτή δεν το έκανε, μάλλον δεν το ένιωσε. Θα συνεχίσω να πιστεύω ότι είναι διπρόσωπη. Πάντα πίστευα ότι τα πράγματα άνω κάτω στο σπίτι τα έκανε η Άννα Αμανατίδου» είπε η Μέγκι.

Στο στόχαστρό της μπήκε και η Ειρήνη Ερμίδου όταν χρήστης του Twitter της έγραψε: «Σιγά μη γεννήθηκε εσύ μοντέλο. Δηλαδή η Ερμίδου τι να πει;». «Τι να πει η Ερμίδου; Η Ερμίδου δεν είναι μοντέλο, δεν έχει ζήσει τίποτα που να αφορά το μόντελινγκ και τώρα παίρνει μαθήματα για να γίνει μοντέλο. Δεν τη νιώθω γυναίκα, ακόμα και μετά το make over της τη νιώθω αγοράκι. Πρέπει να νιώσει λίγο παραπάνω τον εαυτό της και τη θηλυκότητά της για να τη βγάλει προς τα έξω. Δεν έχει τρόπους και βρίζει. Είναι αυτό το αγοροκόριτσο που της έρχεται έτσι πολυ βαριά να τα λέει», είπε η Μέγκι.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr