CELEBRITIES

Οι πρώτες δηλώσεις (και τα υπονοούμενα) του πατέρα και του αδερφού της Meghan Markle για τη γέννηση του μωρού

Facundo Arrizabalaga/Pool via AP, File

Ως γνωστόν, οι σχέσεις της Δούκισσας με όλη της την οικογένεια, εκτός της μητέρας της, είναι παγωμένες. Η τελευταία επαφή που είχε με τον πατέρα της ήταν λίγο μετά το βασιλικό, γάμο, όπου ουσιαστικά του έκλεισε την πόρτα, ενώ εξέφρασε το θυμό της για τις στημένες παπαρατσικές φωτογραφίες του την περίοδο του γάμου της. Το χαρμόσυνο νέο ενθουσίασε την οικογένεια, η οποία δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμηρά σχόλια για τη στάση της Meghan Markle.

«Είμαι πανευτυχής που έμαθα ότι μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας. Νιώθω περηφάνια που ο νέος μου εγγονός γεννήθηκε μέσα στη βρετανική βασιλική οικογένεια και είμαι σίγουρος ότι θα θα γίνει ένας άντρας ου θα υπηρετεί το στέμμα και το βρετανικό λαό με χάρη, αξιοπρέπεια και τιμή. Ο Θεός να ευλογεί το παιδί και του εύχομαι να είναι υγιής και χαρούμενος. Συγχαίρω την αγαπημένη μου κόρη Δούκισσα Meghan και τον Πρίγκιπα Harry. Και ο Θεός να ευλογεί τη Βασίλισσα».

Ο αδερφός της Meghan, Tom Markle Jr, συνεχάρη επίσης την αδερφή του με την παρακάτω ανακοίνωση στην εφημερίδα The Sun: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για τους δυο σας και ελπίζω ότι αυτό το παιδί θα σας φέρει την απόλυτη ευτυχία. Όλα τα νεογέννητα φέρνουν χαρά και ευτυχία στις οικογένειες και μπορούν να επανενώσουν αυτές που έχουν διαλυθεί. Θα θέλαμε όλοι να γνωρίσουμε αυτό το παιδί και να γίνουμε μέρος της ζωής του- ειδικά ο πατέρας μου. Ελπίζω ότι η μητρότητα θα ανοίξει τα μάτια της αδερφής μου και θα της δείξει τι πραγματικά σημαίνει οικογένεια».

Tον Φεβρουάριο  ο πατέρας της Meghan Markle είχε δημοσιεύσει στην Daily Mail την επιστολή που του είχε στείλει η κόρη του.«Αν με αγαπάς, όπως λες στον Τύπο ότι κάνεις, σε παρακαλώ σταμάτα. Σε παρακαλώ επίτρεψέ μας να ζήσουμε τις ζωές μας ήρεμα. Σε παρακαλώ σταμάτα να λες ψέματα, σταμάτα να προκαλείς τόσο πόνο, σε παρακαλώ σταμάτα να εκμεταλλεύεσαι τη σχέση μου με τον σύζυγό μου», συνεχίζει η Meghan. «Συνειδητοποιώ ότι είσαι τόσο βαθιά μέσα σε αυτή την κατάσταση που νιώθεις (ή μπορεί να νιώθεις) ότι δεν υπάρχει διέξοδος, αλλά αν σταματήσεις μια στιγμή, νομίζω θα δεις ότι το να ζεις με καθαρή συνείδηση έχει μεγαλύτερη αξία από οποιαδήποτε αμοιβή».

Κεντρική φωτογραφία: Facundo Arrizabalaga/Pool via AP, File