CELEBRITIES

O Thomas Markle ξαναχτυπά και δημοσιεύει τρυφερά σημειώματα της κόρης του, Meghan

AP Photo/Alastair Grant

Στην περίπτωση του Thomas Markle, του πατέρα δηλαδή της Meghan, η φράση «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» θα έβρισκε την τέλεια εφαρμογή. Δεν το κάνει όμως. Μιλάει, και ξαναμιλάει για την σχέση του ή την απόλυτη έλλειψη αυτής με την κόρη του. Αυτή τη φορά μίλησε στην Mail on Sunday και στην Caroline Graham και έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τα εμφράγματά του πριν τον γάμο της Meghan και του πρίγκιπα Harry να είναι ψεύτικα, τις φήμες που έλεγαν ότι δεν έδωσε το παρών ούτε στον πρώτο γάμο της κόρης του, ενώ δημοσίευσε και παλιά, τρυφερά σημειώματά της Meghan που αποδεικνύουν ότι οι δυο τους είχαν πολύ καλή σχέση μέχρι τον γάμο της.

«Με έχουν στον πάγο και δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός. Έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες να προσεγγίσω την κόρη μου μέσω sms και γραμμάτων αλλά εκείνη και ο Ηarry έχουν υψώσει ένα τοίχος σιωπής. Έχουν κάνει αυτό που κάποτε μου είπαν να μην κάνω, πιστεύουν οτιδήποτε αρνητικό έχει γραφτεί για εμένα. Οπότε προσπαθώ και πάλι να τους προσεγγίσω, για μία ακόμα φορά, για να διορθώσω τα ψέματα και να δημοσιοποιήσω την αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο Thomas Markle, που πριν από λίγους μήνες είχε παραδεχτεί ότι είχε στήσει paparazzi θέματα πριν τον γάμο της κόρης του.

Ο Thomas Markle, που έδωσε στην εφημερίδα αποδείξεις για τη νοσηλεία του εξαιτίας δύο εμφραγμάτων που υπέστη πριν τον βασιλικό γάμο, έδωσε επίσης στη δημοσιότητα και μία φωτογραφία του όπου ποζάρει με τη Meghan λίγο πριν τον πρώτο της γάμο με τον Trevor Engelson που πραγματοποιήθηκε το 2011 στη Χαβάη.

 

Επιπλέον δημοσίευσε κάρτες που του έγραφε με όμορφα καλλιγραφικά γράμματα η κόρη του. Σε ένα από αυτά η Meghan γράφει: «Το μόνο που θέλω είναι να σε κάνω υπερήφανο και υπόσχομαι πως ό,τι κι αν συμβεί θα το κάνω». Σε μία άλλη Χριστουγεννιάτικη κάρτα η δούκισσα του Sussex γράφει: «Μπαμπάκα, επειδή πάντα ήσουν τόσο γενναιόδωρος με εμένα, με κάνει τόσο χαρούμενη που αυτά τα Χριστούγεννα μπορώ να σου δώσω κάτι εγώ. Με ατέλειωτη αγάπη, Meg». Η Meghan Markle εκείνα τα Χριστούγεννα είχε δωρίσει στον πατέρα της διακοπές αξίας 2.000 δολαρίων.

 

 

Ωστόσο αυτή η σχέση μεταλλάχτηκε πολύ από τον γάμο της κόρης του και μετά. «Την έχω ικετεύσει να σηκώσει το τηλέφωνο. Της έγραψα ένα γράμμα δύο σελίδων και το έστειλα μέσω ταχυδρομείου, μέσω του εκπρόσωπού της στο Los Angeles. Την ρώτησα γιατί πιστεύει τα ψέματα. Επίσης της τόνισε ότι η Βασιλική Οικογένεια δεν συμπεριφέρεται πάντα τέλεια. Έγραψα ότι εγώ ποτέ δεν έπαιξα μπιλιάρδο γυμνός ούτε έχω μεταμφιεστεί σε Ναζί (σ.σ. αναφορά στις διαβόητες φωτογραφίες του Harry από το Las Vegas το 2012 και την φορά που έβαλε μια απομίμηση στολής των ναζί με τη σβάστικα το 2005). Ακόμα και στην Doria (σ.σ. τη μητέρα της Meghan) έδωσα ένα γράμμα ρωτώντας την γιατί η κόρη μας δεν μου μιλάει», σημείωσε ο Thomas Markle τονίζοντας ότι: «Όλα αυτά έχουν συναντήσει μια παγερή σιωπή. Και η σιωπή τους σημαίνει ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να μου επιτίθενται και να γράφουν ψέματα για εμένα».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις φήμες που έχουν διαρρεύσει για την κόρη του και την συμπεριφορά της. Ένα από τα τελευταία αυτά αρνητικά δημοσιεύματα έλεγε ότι έκανε μέλος του προσωπικού του παλατιού να κλάψει κι ένα άλλο ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει αποσμητικά χώρου στον ναό St George όπου παντρεύτηκε, ωστόσο συνάντησε τις αντιρρήσεις της βασίλισσας Ελισάβετ. Ένα ακόμα αφορά την φημολογούμενη κόντρα της με την Kate Middleton την οποία λέγεται πώς έκανε να κλάψει με τις απαιτήσεις της για το φόρεμα της πριγκίπισσας Charlotte στο γάμο.

«Δεν αναγνωρίζω αυτό το πρόσωπο. Η Meghan που ξέρω είναι πάντα γλυκιά, ευγενική, γενναιόδωρη. Πάντα ήταν απαιτητική αλλά ποτέ αγενής. Δεν θέλω να πω κάτι ή να κάνω κάτι που θα πληγώσει την κόρη μου, αλλά ανησυχώ ότι θα πληγώσει η ίδια τον εαυτό της», τόνισε ο Thomas και συνέχισε να περιμένει πότε η κόρη του θα θελήσει ξανά να αποκτήσει επαφή μαζί του. Κάτι μας λέει ότι θα πάρει ακόμα καιρό.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant