CELEBRITIES

O ψίθυρος της Meghan Markle που φανερώνει πως η ζωή της δεν είναι παραμύθι. Το “καρφί” για τα ΜΜΕ

Joel C Ryan/Invision/AP

Το να ζεις κάτω από το συνεχές κριτικό βλέμμα του κοινού δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, όσο κι αν φαίνεται κάποιες φορές δελεαστική. Τουλάχιστον για τη Meghan Markle δεν είναι. Κι αυτό δεν είναι κάτι που το συμπεραίνω εγώ έτσι αυθόρμητα. Είναι κάτι που είπε η ίδια η Meghan Markle στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry, όταν οι δυο τους μιλούσαν με τον Pharrell Williams. Το ζευγάρι όπως ήδη ξέρεις βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Lion King στο Λονδίνο. Ο Williams έχει κάνει την παραγωγή πολλών τραγουδιών της ταινίας και έδωσε το «παρών». Επί της ευκαιρίας έδωσε και τα συγχαρητήρια του στο ζεύγος για το γάμο, τη γέννηση του παιδιού τους και τη ζωή τους γενικότερα και οι κάμερες καραδοκούσαν.

Διάβασε ακόμα: H black tie εμφάνιση της Meghan Markle με σκουλαρίκια Έλληνα σχεδιαστή

Η συνομιλία τους ξεκίνησε με τον πρίγκιπα Harry να λέει στον μουσικό πόσο του άρεσε το look του. Ο Pharrell Williams που βρέθηκε στην πρεμιέρα φορώντας βερμούδα και από πάνω σακάκι και παπιγιόν σύντομα άλλαξε την κουβέντα και πήγε σε πιο ουσιαστικά ζητήματα.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ένωσή σας. Η αγάπη είναι κάτι υπέροχο. Είναι θαυμάσιο. Ποτέ μην την πάρετε ως δεδομένη, απλά ήθελα να σας το πω, ότι σημαίνει πολλά για πολλούς από εμάς. Σοβαρά. Είναι σημαντικό. Σας στηρίζουμε» είπε ο 46χρονος και η Meghan ακούγεται στο video να απαντά. «Σε ευχαριστούμε. Δεν μας το κάνουν εύκολο». Το «καρφί» είναι κάτι παραπάνω από φανερό και σύμφωνα με τα ξένα Μέσα αναφέρεται στην κριτική που δέχονται από τον Βρετανικό Τύπο για την απόφασή τους να μεγαλώσουν τον γιο τους Archie Harison Mountbatten Windsor σαν απλό πολίτη.

 

«Τότε καταλαβαίνετε γιατί είναι σημαντικό. Είναι όμορφο αυτό» σχολίασε ο Pharrell Williams, ενώ ο Harry του έλεγε ένα αστείο που δεν άκουσε κανείς. Η αλήθεια είναι ότι η Meghan Markle βρίσκεται στο στόχαστρο από την αρχή της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry, για το πως βρέθηκε να είναι η νέα του κοπέλα, αργότερα η αρραβωνιαστικιά του και πλέον η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του. Δημοσιεύματα που την ήθελαν μέχρι και να «προσποιείται» ότι είναι έγκυος ενώ το παιδί του ζευγαριού κυοφορούσε παρένθετη μητέρα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, άλλα που αναφέρονταν στα υπέρογκα έξοδα της εγκυμοσύνης της, του τοκετού αλλά και της ανακαίνισης του σπιτιού τους ακολούθησαν και ακόμα περισσότερα που τους κατέκριναν για την απόφασή τους να κάνουν όσο πιο ιδιωτική γίνεται τη βάφτιση του γιου τους.

Σε άλλη στιγμή της βραδιάς, σύμφωνα με το Αμερικανικό People, ενώ χαιρετούσαν μέλη του cast η Meghan είπε ότι η έξοδός τους «είναι ραντεβού για εμάς», καθώς χαμογελούσε προς τον σύζυγό της. Ο πρίγκιπας Harry δεν έλαβε επισήμως γονική άδεια μετά τη γέννηση του γιου του, όπως η Meghan που έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμά του στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage. Η ίδια έχει κάνει λιγοστές, απρογραμμάτιστες εμφανίσεις, όπως στο Wimbledon για να υποστηρίξει τη φίλη της Serena Williams και σε πάρκο του Λονδίνου όπου μαζί με τον Archie παρακολούθησαν αγώνα πόλο του πρίγκιπα Harry.

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP