CELEBRITIES

Ο λόγος που η Kate Middleton απουσίαζε από το baby shower της Meghan Markle δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι

Heathcliff O'Malley/Pool Photo via AP

Η Meghan Markle μπορεί πια να είναι μια δούκισσα του Sussex αλλά πρώτα από όλα είναι μία γυναίκα που ζει μία πολύ σημαντική περίοδο της ζωής της, αυτήν της πρώτης εγκυμοσύνης της και χρειάζεται όσο ποτέ τις φίλες της κοντά της. Βέβαια, ως δούκισσα του Sussex σε αντίθεση με τις κοινές θνητές, έχει την ευχέρεια να τις δει τις φίλες της από κοντά πετώντας μυστικά πάνω από τον Ατλαντικό με ιδιωτικό jet και πηγαίνοντας στη Νέα Υόρκη όπου εκείνες σου έχουν οργανώσει baby shower.

Το baby shower της Meghan Markle πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο ξενοδοχείο The Mark της Νέας Υόρκης ένα από τα πιο ακριβά και πολυτελή της πόλης (η σουίτα όπου φιλοξενήθηκαν κοστίζει 75 χιλιάδες δολάρια την βραδιά), όπου εργάζεται και ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin σεφ, Jean-Georges Vongerichten, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα επιμελήθηκε και το μενού του πάρτι.  Το πάρτι σχεδίασαν οι καλές της φίλες Amal Clooney και  Serena Wiliams και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Abigail Spencer, η στιλίστρια της Meghan,  Jessica Mulroney και όπως όλα δείχνουν και ο make up artist Daniel Martin ο οποίο πιθανόν έδωσε στη δημοσιότητα τη μόνη φωτογραφία από το εσωτερικό του baby shower. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι, πάντως το timing είναι ύποπτο.

View this post on Instagram

Such an incredible day celebrating #babylove

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

 

AP Photo/Kevin Hagen

H Gayle King ήταν ανάμεσα στις καλεσμένες του πάρτυ. Η ίδια αποκάλυψε πώς η Meghan κράτησε κλειστά τα δώρα της για να τα ανοίξει στην Αγγλία μαζί με τον Harry. AP Photo/Kevin Hagen

AP Photo/Kevin Hagen

Η σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo – AP Photo/Kevin Hagen

Στις άλλες «αποκαλύψεις» της ημέρας μπορεί να προστεθεί αυτή που ίσως έκανε για το φύλο του παιδιού το δώρο της Abigail Spencer. Η συμπρωταγωνίστρια της Meghan στη δικαστική σειρά Suits εθεάθη να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα δώρο με μπλε περιτύλιγμα.

AP Photo/Kevin Hagen

Η Abigail Spencer. Το περιτύλιγμα μέσα στην τσάντα της ήταν μπλε- AP Photo/Kevin Hagen

Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar οι καλεσμένοι ήταν 20 και ήταν καλοί φίλοι που έχει κάνει η δούκισσα από την εφηβεία της ως σήμερα. Το πάρτι ξεκίνησε με μάθημα ανθοτεχνικής από το Lewis Miller και οι δημιουργίες των καλεσμένων και της Meghan έγιναν δωρεά στον οργανισμό Repeat Roses που προμηθεύει με άνθη φιλανθρωπικούς οργανισμούς και φροντίζει για την κομποστοποίηση των χρησιμοποιημένων λουλουδιών.

Το όλο, πενθήμερο ταξίδι της Meghan που ξεκίνησε την Παρασκευή και έληξε την Τετάρτη κόστισε σύμφωνα με την Daily Mail 379.000 δολάρια (τα οποία προέρχονταν από ιδιωτικούς πόρους όπως επιβεβαίωσε το παλάτι). To ταξίδι της επιστροφής ήταν ένα δώρο της Amal Clooney στη Meghan και οι δύο καλές φίλες πήραν μαζί το αεροπλάνο (φυσικά ιδιωτικό) και γύρισαν στην Αγγλία.

H Amal Clooney- AP Photo/Kevin Hagen

AP Photo/Kevin Hagen

Η Meghan Markle αποχώρησε για λίγο μαζί με την Abigail από το ξενοδοχείο για να επισκεφθούν γκαλερί- AP Photo/Kevin Hagen

Οι απουσίες από το baby shower πολλές και καταλυτικές αφού η μητέρα της Meghan, Doria Ragland βρισκόταν στο Los Angeles και η Kate Middleton στο Λονδίνο. Απορείς; Μην απορείς και μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και να μιλήσεις για κόντρες στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Ο λόγος που η Kate δεν ήταν εκεί, είναι πως  όπως επιβεβαιώσε το Harper’s Bazaar η Meghan θα κάνει ένα ακόμα baby shower αυτή τη φορά επί Βρετανικού εδάφους για τους εκεί φίλους και την οικογένεια, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται και η Kate. Αν δεν δώσει το «παρών» σου επιτρέπω να πεις ό,τι θες.

Κεντρική φωτογραφία: Heathcliff O’Malley/Pool Photo via AP