CELEBRITIES

Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Τα επικρατέστερα ονόματα για το παιδί που περιμένουν

Dominic Lipinski/Pool via AP

Έχουν περάσει ελάχιστα 24ωρα από τη στιγμή που το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε την πρώτη εγκυμοσύνη της Meghan Markle. Ωστόσο τα πρακτορεία στοιχημάτων στην Αγγλία και μαζί και ο βρετανικός Τύπος έχουν ήδη ξεκινήσει τις εικασίες για τα ονόματα που είναι πιθανόν να πάρει το παιδί.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Independent είναι πολύ πιθανόν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle να μην ανακοινώσουν το φύλο του παιδιού που περιμένουν μέχρι τη γέννησή του. Σε αυτό το κλίμα άλλωστε ήταν και η πρώτη αναφορά του πρίγκιπα Harry στην εγκυμοσύνη της Meghan. «Ειλικρινά δεν πιστεύουν ότι θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο μέρος για να ανακοινώσουμε το μωρό που έρχεται, είτε είναι αγόρι είτε είναι κορίτσι» είπε ο πρίγκιπας κατά τη διάρκεια της περιοδείας με τη σύζυγό του στην Αυστραλία. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις τα πρακτορεία καλούν τον κόσμο να ποντάρει τόσο για γυναικεία όσο και για ανδρικά ονόματα.

Οι περισσότεροι προβλέπουν ότι αν το παιδί είναι κορίτσι θα ονομαστεί Diana από την μητέρα του πρίγκιπα Harry που έχει φύγει από τη ζωή. Τις ίδιες πιθανότητες έχουν σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων και το όνομα Victoria αν το παιδί είναι κορίτσι ενώ ακολουθούν τα Alexander και Alice. Δημοφιλείς επιλογές, που έχουν ωστόσο σύμφωνα με τα πρακτορεία λιγότερες πιθανότητες να δοθούν στο παιδί είναι τα Albert, Edward, Charles, Elizabeth και Mary.

Πάντως στο παρελθόν σε ό,τι αφορά το πρώτο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, οι προβλέψεις του βρετανικού Τύπου είχαν πέσει μέσα. Μένει να δούμε αν θα δικαιωθούν ξανά.

Κεντρική φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool via AP