CELEBRITIES

Meghan Markle – πρίγκιπας Harry: Η ανακοίνωση για τα πλάνα τους για τον τοκετό

Heathcliff O'Malley/Pool Photo via AP

Στην τελική ευθεία για τον τοκετό φαίνεται πως μπαίνει η Meghan Markle, αφού η ίδια και ο σύζυγός της πρίγκιπας Harry εξέδωσαν μέσω του παλατιού του Buckhingham και σχετική ανακοίνωση για το πλάνο που θα ακολουθήσουν για τη γέννηση του μωρού τους. Το πρώτο τους παιδί, το φύλο του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί και τα σενάρια πότε το θέλουν με βεβαιότητα αγόρι και πότε με βεβαιότητα κορίτσι, αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέσα στον Απρίλιο και όπως είπε το ζευγάρι θέλει να ζήσει με ιδιωτικότητά αυτή την μεγάλη στιγμή.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex νιώθουν μεγάλη ευγνωμοσύνη για τις ευχές που έχουν δεχθεί από τους πολίτες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και παντού στον κόσμο, καθώς προετοιμάζονται να υποδεχτούν το μωρό τους» αναφέρει η ανακοίνωση. «Οι αυτού υψηλότητες έχουν πάρει την προσωπική απόφαση να κρατήσουν τα σχέδιά τους για την άφιξη του μωρού στον κόσμου ιδιωτικά. Ο δούκας και η δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τα υπέροχα νέα τους με όλους, αφού όμως έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν το γεγονός ιδιωτικά σαν οικογένεια» κατέληγε.

Αν αναρωτιέσαι τι σημαίνει αυτό, θα σε διαφωτίσω. Σημαίνει ότι δεν ξέρουμε από πριν όπως αντίστοιχα γνωρίζαμε για την Kate Middleton το που θα γεννήσει η Meghan Markle, και σίγουρα δεν θα ακολουθήσει η φωτογράφιση της μητέρας και του παιδιού λίγες ώρες μόλις μετά τον τοκετό αφού το ζευγάρι θέλει να πάρει τον χρόνο του να γιορτάσει «σαν οικογένεια».

Η φωτογραφία στα σκαλιά του Lindo Wing του St. Mary’s Hospital στο Λονδίνο είναι μία παράδοση από την οποία δεν ξέφυγαν η Diana και η Kate Middleton, αλλά όπως όλα δείχνουν η Meghan θα σπάσει και πάλι τον «κανόνα». Δεν θα ήταν απίθανο μάλιστα η Meghan και ο πρίγκιπας Harry να δημοσιεύσουν την πρώτη τους φωτογραφία του μωρού στον λογαριασμό τους στο Instagram.

 

Το ζευγάρι πάντως έχει ήδη μετακομίσει στο Frogmore Cottage στο κάστρο του Windsor, όπου έχει ήδη δημιουργηθεί ένα τεράστιο περιβόλι με λαχανικά για τα φρέσκα γεύματα του μωρού.

Κεντρική φωτογραφία: Heathcliff O’Malley/Pool Photo via AP