CELEBRITIES

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry και απέκτησαν κοινό λογαριασμό στο Instagram. Τι περιμένεις για το follow;

Facundo Arrizabalaga/Pool Photo via AP

Ενώ μετρούν αντίστροφα τον χρόνο για την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν πώς όταν έχουν τόσο σημαντικά ή και λιγότερο σημαντικά νέα να μοιράζονται, από εδώ και πέρα θα το κάνουν στον δικό τους λογαριασμό στο Instagram και όχι σε αυτόν του Kensington Palace. Ο κοινός τους λογαριασμός στο Instagram φέρει το όνομα Sussexroyal και οι δυο τους ήδη έστειλαν το πρώτο τους μήνυμα μέσω αυτού.

«Καλωσορίσατε στον επίσημο λογαριασμό μας στο Instagram. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας την δουλειά που μας δίνει κίνητρο, τους σκοπούς που στηρίζουμε, τις σημαντικές ανακοινώσεις και την ευκαιρία να φωτίσουμε σημαντικά ζητήματα. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και σας καλωσορίζουμε στο @sussexroyal. Harry & Meghan», γράφουν στην πρώτη τους ανάρτηση που φέρει μια κοινή υπογραφή που ενώνει σε ένα τα αρχικά των ονομάτων τους και περιλαμβάνει φωτογραφίες της κοινής τους ζωής.

Και πριν βιαστείς να μιλήσεις για κάποια κόντρα με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton που τους οδήγησε να διαχωρίσουν την διαδικτυακή τους παρουσία από εκείνων, να σου θυμίσω ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν θα είναι πια κάτοικοι του Kensington Palace αφού έχουν ανακοινώσει ότι μετακομίζουν από το Λονδίνο στο Frogmore Cottage στο Windsor, δυτικά της βρετανικής πρωτεύουσας. Eπιπλέον θα προσλάβουν ένα νέο επικοινωνιακό επιτελείο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Όσο για τους followers, μην ανησυχείς καθόλου. Το ευτυχισμένο ζευγάρι μέσα σε ένα βράδυ έχει αποκτήσει ήδη 2,2 εκατομμύρια ακόλουθους και συνεχίζει ακάθεκτο.

Κεντρική φωτογραφία: Facundo Arrizabalaga/Pool Photo via AP