CELEBRITIES

Meghan Markle: Αποκαλύφθηκε το αξιοσέβαστο ποσό που έπαιρνε για τη σειρά Suits

AP Photo/Matt Dunham

Μπορεί η Meghan Markle να απολαμβάνει πλέον τις πολυτέλειες της ζωής ενός μέλους της βασιλικής οικογένειάς αλλά και πριν λάβει τον τίτλο της δούκισσας του Sussex ζούσε αρκετά πλουσιοπάροχα σύμφωνα με τα ποσά που αποκάλυψε η The Sun πώς έπαιρνε για κάθε επεισόδιο του Suits. Η ανεξαρτησία της Meghan άλλωστε είναι ένα από τα πιο γοητευτικά χαρακτηριστικά της και δεν θα μπορούσε παρά να την έχει κατακτήσει και σε ότι αφορά την επιβίωση της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η δούκισσα που υποδύθηκε τον ρόλο της Rachel Zane στη δικαστική σειρά Suits για επτά σεζόν, παρόλο που δεν συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς -ο ρόλος της ήταν μεν στο βασικό καστ αλλά ήταν β’ γυναικείος ρόλος- λάμβανε ιδιαίτερα υψηλό μισθό.

 

Για το κάθε ένα από τα 100 επεισόδια της σειράς η Meghan αμειβόταν με περίπου 41 χιλιάδες ευρώ αγγίζοντας κατά καιρούς το ετήσιο εισόδημα των 371 χιλιάδων ευρώ. Κι αυτό μόνο από τη σειρά. Μέχρι τη στιγμή που πρωταγωνίστησε στο Suits η Meghan είχε εμφανιστεί στη σειρά 90210, στο τηλεπαιχνίδι Deal or no Deal ενώ παράλληλα είχε κάνει και την είσοδο της στον κινηματογράφο μέσα από τις ταινίες Anti – Social, Αφεντικά για σκότωμα και Να με θυμάσαι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror η οικονομική αξία της Meghan ως ηθοποιού της τηλεόρασης και του κινηματογράφου πριν τον γάμο της άγγιζε τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Περασμένα ξεχασμένα βέβαια όλα αυτά, γιατί η αληθινή κλίση της Meghan ήταν πάντοτε η ανθρωπιστική δράση την οποία υπηρετει πλέον μέσα από τον νέο της ρόλο ως δούκισσα του Sussex μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry της καρδιάς της.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham