CELEBRITIES

Η Meghan Markle βγάζει μόνη της το σκύλο βόλτα, τι κι αν στέφθηκε δούκισσα

AP Photo/Matt Dunham

Όταν είσαι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει μέσα σε μια μικροαστική οικογένεια και ξέρει τι θα πει «όλα περνούν από τα χέρια μου», τότε η απότομη αλλαγή και το γεγονός πως για κάθε σου κίνηση ακολουθήσει από προσωπική φρουρά, παπαράτσι και κάθε λογής παρατρεχάμενο δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα τις συνήθειές σου. Η Meghan Markle μπήκε στο μάτι του κυκλώνα εδώ και ένα χρόνο περίπου, όταν πρωτοξεκίνησαν τα δημοσιεύματα να την θέλουν τρελά ερωτευμένη με τον πρίγκιπα της Αγγλίας, Harry. Το φαινόμενο «Meghan Markle» έφτασε στο απόγειο με τον πριγκιπικό γάμο και έκτοτε διαβάζουμε καθημερινά ιστορίες περί εγκυμοσύνης, ψυχρότητας με τον πατέρα της κτλ κτλ. Η τελευταία πράξη του δράματος όμως, μια φωτογραφία που έχει γίνει ανάρπαστη στα social media, θέλει την αγαπημένη του δευτερότοκου γιου του πρίγκηπα Καρόλου να επιμένει στις παλιές τις συνήθειες. Ντυμένη με σκούρα ρούχα και με Jockey αποφάσισε να βγάλει μόνη τον σκύλο βόλτα. Τα πειστήρια του «εγκλήματος» διέδωσε στο twitter η ανταποκριτής του CBS, Lisa Petrillo.

 

«Είναι εκπληκτικό, περπατώντας έξω από το παλάτι του Κένσινγκτον εντοπίσαμε αυτή την πανέμορφη γυναίκα με τον γνώριμο αέρα, να τριγυρνά έξω από την ιδιωτική κατοικία όπου μένουν ο Harry και η Meghan. Είναι όντως αυτή; Ο σκύλος της έκανε την ανάγκη του. Δεν μπορούσε να γίνει πιο γλυκιά» σημείωσε η ρεπόρτερ που φυσικά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει 100% πως επρόκειτο για εκείνη.

Το θέμα όπως είναι φυσικό κυκλοφόρησε και τα νέα έφτασαν στο παλάτι, το οποίο και με ανακοίνωσή του διέψευσε το γεγονός. Την θέση του παλατιού στηρίζει και ο γνωστός δημοσιογράφος και βασιλικός σχολιαστής Omid Scobie που πρόσθεσε πως το μέρος και ο χρόνος είναι τα σωστά, όμως όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για τη Δούκισσα του Sussex. Το debate φυσικά δεν έληξε έτσι, απλά και μόνο επειδή το παλάτι έσπευσε να το διαψεύσει. Μάτια έχεις και βλέπεις. Πιστεύεις ότι είναι η Meghan ή όχι;

 

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham