CELEBRITIES

H Meghan Markle ποζάρει ως τουρίστρια έξω από το Buckingham σε ηλικία 15 ετών

Η φίλη της λέει πως είναι σαν να το σχεδίαζε όλη της τη ζωή. Ο λόγος για τη Meghan Markle και τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος τελικά μπορεί να μην ήταν και τόσο τυχαίος.

Μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων για τον πριγκιπικό γάμο, ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μια φωτογραφία από την εφηβεία της Meghan, στην οποία η 15χρονη τότε ηθοποιός, ποζάρει σαν οποιαδήποτε άλλη τουρίστρια, μπροστά στο παλάτι του Buckingham.

Look at destiny – #MeghanMarkle on a trip to Buckingham Palace at 15… #RoyalWedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juliana Olayinka (@julianaolayinka) στις

H φίλη της που ποζάρει ακριβώς δίπλα της το 1996, η Ninaki Priddy, δηλώνει σήμερα: “Δεν είμαι καθόλου σοκαρισμένη. Είναι σαν να το σχεδίαζε όλη της τη ζωή. Παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει και ο Harry ‘έπεσε’ με τα παιχνίδια της. Πάντα τη γοήτευε η βασιλική οικογένεια. Θέλει να γίνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα Νο2. Θα παίξει επιδέξια τον ρόλο της, αλλά η συμβουλή μου σε αυτόν είναι να προχωρήσει με προσοχή“. (σ.σ.: ΩΡΑΙΑ ΦΙΛΗ)

Πού να φανταζόταν τότε η Meghan ότι 20 χρόνια μετά θα έμπαινε στο παλάτι σαν αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry.

Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2018, στο παρεκκλήσι του St. George, στο Windsor Castle, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP