CELEBRITIES

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μοιράστηκαν αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Gareth Fuller/pool photo via AP

Ήταν 19 Μαΐου του 2018 όταν εδώ στο Ladylike φορέσαμε τα καπελίνα μας και στηθήκαμε μπροστά στους υπολογιστές μας για να δούμε ζωντανά τη Meghan Markle απαστράπτουσσα με το Givenchy νυφικό της να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο μπροστά στο κάστρο του Windsor και περπάτησε μόνη της μέχρι τη μέση του ναού St George γράφοντας ιστορία. Έναν χρόνο μετά, η Meghan και ο σύζυγός της πρίγκιπας Harry, έχουνι μετακομίσει από το Kensington όπου ζούσαν κοντά στον πρίγκιπα William και την Kate Middleton στο κάστρο όπου παντρεύτηκαν και μεγαλώνουν εκεί το πρώτο του παιδί, τον Archie Harisson Mountbatten Windsor.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle – Harry: Το όνομα του μωρού και η σημασία της συγκεκριμένης επιλογής

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν μπορούσαν να αφήσουν την πρώτη τους επέτειο να περάσει έτσι, οπότε έδωσαν στη δημοσιότητα ένα video γεμάτο από μέχρι τώρα αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου τους. Το τραγούδι που ακουγόταν στο video είχε ακουστεί και στην τελετή πριν την έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία.

Ο γάμος, όπως μας θυμίζουν αυτές οι φωτογραφίες, δε χαρακτηρίστηκε τυχαία γάμος της χρονιάς. Η βασιλική οικογένεια βρισκόταν εκεί σύσσωμη, σταρ του Hollywood όπως ο George και η Amal Clooney ήταν επίσης εκεί, η Meghan Markle ήταν όλα όσα φοβόταν το παλάτι και εμείς χαιρόμασταν μαζί της σε κάθε βήμα. Ο συγκινημένος Harry έκανε τις καρδιές μας να πεταρίσουν και ο αρχιεπίσκοπος που τέλεσε το Μυστήριο μας μίλησε για τη δύναμη της αγάπης κάνοντας μας να νιώθουμε κοινωνοί ενός μαγικού συναισθήματος που ως τώρα μόνο οι ταινίες του Hollywood κατάφερναν να μας μεταδώσουν με τα happy ending τους μπροστά στο ιερό. «Υπάρχει δύναμη, δύναμη στην αγάπη. Αν δεν με πιστεύετε θυμηθείτε μια φορά που υπήρξατε ερωτευμένοι. Το κέντρο όλου του κόσμου είσαστε εσείς και ο αγαπημένος σας. Υπάρχει δύναμη στην αγάπη, και όχι μόνο στη ρομαντική εκδοχή της, αλλά σε κάθε μορφή της. Όταν νιώθεις ότι αγαπιέσαι και το ξέρεις, όταν αγαπάς και το δείχνεις, νιώθεις ότι κάνεις κάτι σωστό. Υπάρχει κάτι σωστό σε αυτό. Και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Δημιουργηθήκαμε από μια δύναμη αγάπης και οι ζωές μας είναι προορισμένο να προχωρούν μέσα σε αυτή την αγάπη. Η πηγή αυτής της αγάπης είναι ο ίδιος ο Θεός», είχε πει κι εμείς σκουπίσαμε ένα δάκρυ. Το ίδιο μάλλον και το ζευγάρι.

Διάβασε κι αυτό: Βασιλικός γάμος: Ο αρχιεπίσκοπος που έκανε τη διαφορά στον γάμο του Harry και της Meghan

«Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και την υποστήριξη από όλους εσάς σε όλο τον κόσμο. Κάθε ένας από εσάς κάνει αυτή την ημέρα ακόμα πιο σημαντική», έγραψαν οι νέοι γονείς στο μήνυμά τους προς τους διαδικτυακούς τους ακόλουθους.

 

Βέβαια οι κακές οι γλώσσες δεν άργησαν να εμφανιστούν και να μιλήσουν για το περίεργο timing της δημοσίευσης που ακολούθησε μία ώρα αργότερα από τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge. Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μοιράστηκαν φωτογραφίες από οικογενειακή τους εξόρμηση σε πάρκο που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Kate, μία ώρα μόνο μετά τη δημοσίευση των Sussexes. Είναι κι αυτό μέρος της φημολογούμενης κόντρας τους για το ποιος θα τραβήξει πιο πολύ την προσοχή του κοινού; Ο σκανδαλοθηρικός βρετανικός Τύπος το πιστεύει. Εγώ πάλι θα το αποδώσω σε σύμπτωση, αλλά εγώ είμαι και καλοπροαίρετη.

Κεντρική φωτογραφία: Gareth Fuller/pool photo via AP