CELEBRITIES

Η απροσδόκητη αντίδραση της Meghan Markle όταν την αποκάλεσαν “χοντρή κυρία”

Kirsty O'Connor/PA via AP

Κάθε νέα εμφάνιση της Meghan Markle κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είναι μια είδηση που θα παρακολουθήσεις. Πότε για το pregnant style της που έχει φτάσει σε νέα επίπεδα, πότε για μια γλυκιά κίνηση που θα κάνει η ίδια πιάνοντας την κοιλιά της και καμιά φορά για τις αντιδράσεις του κόσμου που την συναντά. Δεν είναι και λίγο ειδικά αν ζεις στην Αγγλία να συναντάς ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, να του σφίγγεις το χέρι και να του συστήνεσαι, πόσο μάλλοον όταν αυτό το μέλος πάει πακέτο με ένα ακόμα on the way να προστεθεί στην μακρά λίστα των ευγενών της Αγγλίας.

Κάπως έτσι «την πάτησε» και μία κυρία στον φιλοζωικό οργανισμό Mayhew, εκπρόσωπος του οποίου ορίστηκε πρόσφατα από τη βασίλισσα Ελισάβετ η Meghan Markle. Η Peggy, όπως ονομάζεται η εν λόγω κυρία, βρέθηκε μπροστά στη Meghan και ξεκίνησε να την χαιρετά ωραία και καλά. «Χαίρομαι που σας γνωρίζω. Είστε τόσο γλυκιά κυρία. Να σας ευλογεί πάντα ο Θεός», είπε και ως εδώ καλά. Η Meghan χαμογελαστή απάντησε: «Σας ευχαριστώ πολύ». «Κι εγώ πάντα» της είπε η Peggy. Και εκεί έπρεπε να σταματήσει κανονικά αλλά είναι αυτή η αμηχανία μπροστά στους σταρ, που κάνει τη γλώσσα να πηγαίνει ροδάνι. «Και είστε και μία χοντρή κυρία» είπε στη συνέχεια η Peggy δείχνοντας την κοιλιά της Meghan και θέλοντας προφανώς να πει «έγκυος» αντί για χοντρή.

 

Αντί να παγώσει η Meghan ξέσπασε σε γέλια και απάντησε: «Θα το δεχτώ αυτό». Και μην σταματώντας να γελά προχώρησε στο επόμενο μέλος του προσωπικού που έπρεπε να χαιρετήσει. Οι κάμερες ήταν βέβαια εκεί και κατέγραψαν καρέ καρέ το σκηνικό. Με video σαν κι αυτά είναι δύσκολο να πιστέψεις τον βρετανικό Τύπο που μιλά για μία απαιτητική και «πολεμοχαρή» Meghan που βρίσκεται απέναντι πότε από το προσωπικό του παλατιού και πότε από την Kate.

Απέναντι στους πολίτες που γνωρίζει πάντως, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρεθεί ό,τι κι αν ακούσει.

Κεντρική φωτογραφία: Kirsty O’Connor/PA via AP & Anthony Devlin/Pool via AP