CELEBRITY BEAUTY

Meghan Markle: Τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

AP Photo Kirsty Wigglesworth

Στο έχω ξαναπεί, το φαινόμενο «Meghan Sparkle» ήρθε για να μείνει. Και δεν είναι μόνο οι ενδυματολογικές της επιλογές της Meghan Markle, η σχέση της με την Βασίλισσα Ελισάβετ ή η σύγκριση με την Πριγκίπισσα Diana.

 

Είναι η beauty ρουτίνα, τα tips αλλά και τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί και έχει αποκαλύψει κατά καιρούς τόσο η ίδια, όσο και οι makeup artists με τους οποίους συνεργάζεται σε συνεντεύξεις.

Κι αν νόμιζες πως κάθε προϊόν ομορφιάς που χρησιμοποιεί τόσο στο μακιγιάζ όσο και στην περιποίηση της επιδερμίδας της αξίζει μία περιουσία, κάνεις λάθος. Εμείς, κάναμε την έρευνά μας και διαβάζοντας ξανά, αρκετές από αυτές τις συνεντεύξεις, ανακαλύψαμε πως η Meghan έχει στο νεσεσέρ της beauty προϊόντα που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ. Keep reading…

Maybelline Lash Sensational Luscious Black

μαάσκαρα

«Η Meghan ήταν αυτή που μου “σύστησε” στην ουσία τη μάσκαρα της Maybelline New York, Lash Sensational Luscious. Αυτή η μάσκαρα ενισχύει τις βλεφαρίδες και μπορεί να απογειώσει ολόκληρο το look. Είναι ιδανική για να χαρίσει όγκο και μήκος, ενώ έχει πολύ ενυδατική φόρμουλα. Από τότε την έχω στο νεσεσέρ μου πάντα, χάρη σε αυτήν» δήλωσε χαρακτηριστικά η makeup artist, Lydia Sellers, που έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τη Δούκισσα του Sussex πριν λίγους μήνες στο HELLO!.

Essie Nail Polish στην απόχρωση 162 Ballet Slippers

essie βερνίκι νυχιών

Δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως ποιο ακριβώς βερνίκι χρησιμοποιήθηκε για το πριγκιπικό μανικιούρ στον γάμο. Οι φήμες λένε πως η Meghan έβαψε τα νύχια της με την αγαπημένη απόχρωση της βασίλισσας Ελισάβετ, που δεν είναι άλλη από το Essie Ballet Slippers. Μία θρυλική ροζ οπάκ απόχρωση με διάφανο φινίρισμα θυμίζει πολύ την απόχρωση που είχε επιλέξει η Kate Middleton για το γάμο της το 2011.

Bio-Oil

bio oil

Το ότι οι ραγάδες είναι πολύ συχνό φαινόμενο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και συνδέονται κυρίως με ορμονικές μεταβολές είναι γνωστό. Το αν η Meghan είχε ραγάδες ή όχι στην εγκυμοσύνη της δεν το ξέρουμε, όμως σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids, ένα από τα must have προϊόντα που χρησιμοποιούσε η ίδια όσο ήταν έγκυος ήταν το Bio-Oil. Η καθόλου λιπαρή σύνθεσή του, απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα βελτιώνοντας την όψη των ραγάδων, ενώ παράλληλα ενυδατώνει, θρέφει και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα.

M.A.C Eye Kohl στην απόχρωση Teddy

μολύβι ματιών mac

«Αν θέλω να κάνω πιο βραδινό το μακιγιάζ μου, τότε χρησιμοποιώ το μολύβι ματιών της M.A.C.στην απόχρωση Teddy, ένα πραγματικά όμορφο καφέ. Σε αυτό με ”μύησε” η makeup artist Kayleen McAdams που συνεργαζόμουν. Αυτό χρησιμοποιούσε και στη Sofia Vergara» ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της στο Αμερικάνικο περιοδικό Allure.

Beauty blender

beautyblender

Αν κάτι λατρέψαμε στο νυφικό μακιγιάζ της Meghan Markle ήταν η σχεδόν διάφανη επιδερμίδα της. Η ανάλαφρη κάλυψη με το foundation που δεν έκρυβε τις φακίδες της. Αυτή άλλωστε ήταν και η μόνη απαίτησή της όταν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue από τον Peter Lindbergh. Το μυστικό της για να πετύχει αυτή την ανάλαφρη κάλυψη με το foundation;

 

Το beauty blender. Το χαρακτηριστικό ροζ σφουγγαράκι μακιγιάζ σε σχήμα αυγού, που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως και προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. «Απλώνω το foundation στα σημεία που πραγματικά χρειάζεται με το beauty blender.

Δεν θέλω καθόλου να καλύπτω τις φακίδες μου γι αυτό προσπαθώ να το εφαρμόζω μόνο σε συγκεκριμένα σημεία και όχι σε όλη την επιδερμίδα του προσώπου μου» είχε απαντήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Birchbox.