CELEBRITIES

Μέγκι Ντρίο εναντίον Εύης και Μικαέλας: “Νόμιζα ότι θα υπάρχει κάποιος σεβασμός”

Καλεσμένη στην εκπομπή ''Happy Day'' η Μέγκι Ντρίο «καρφώνει» τις πρώην κολλητές της. Στο στόχαστρο η Εύη Ιωαννίδου και η Μιαέλα Φωτιάδη. Μετά το τέλος του Next Top Model οι σχέσεις τους δεν είναι αυτό που λέμε θερμές.

Η σχέση με την Μικαέλα και την Εύη

Τι έχει συμβεί στην «τριάδα της φωτιάς» μετά το τέλος του Next Top Model; Ποιες είναι οι σχέσεις των τριών γυναικών σήμερα. Η Μέγκι απάντησε:

«Βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις για να πάρουν δημοσιότητα. Μπορεί τώρα να έχουν μετανιώσει για τη συμπεριφορά τους στο GNTM, αλλά δεν φταίω εγώ […] Εμένα με ενόχλησε το γεγονός ότι ανέφεραν πως εγώ τις επηρέασα. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν πραγματικά αληθινή με αυτά τα δύο κορίτσια. Η τριάδα δεν δημιουργήθηκε για να πουλήσουμε. Είμαι ένας άνθρωπος που δε δίνει γενικά πολλές ευκαιρίες στη ζωή και ειδικά στα θέματα της φιλίας. Ζήσαμε πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα υπάρχει κάποιος σεβασμός. Δεν υπήρξε όμως. Όχι, δεν πήρα τηλέφωνο την Εύη και τη Μικαέλα να τις ευχηθώ για τις γιορτές. Δεν θα επικοινωνήσω όμως γιατί είδα κάποιες δηλώσεις που με στεναχώρησαν πάρα πολύ. Με τη Μικαέλα μιλάω λίγο παραπάνω, με την Εύη όμως δεν έχω καθόλου επαφή».

Η επιβεβαίωση για το Survivor

Η Μέγκι επιβεβαίωσε και τις φήμες που την ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

«Έχω μια πρόταση από το Survivor, ισχύει. Το επιβεβαιώνω. Δεν ξέρουμε βέβαια ακόμα τι θα κάνουμε, γιατί εγώ δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν το έχω αποφασίσει. Δεν έχει συζητηθεί ακόμα το πότε ακριβώς θα πρέπει να φύγουμε, έχω δεχτεί μόνο την πρόταση. Η πρόταση δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά υπάρχει μια πολύ καλή συνεννόηση στο ποσό που αν εγώ δεχτώ να πάω στο παιχνίδι θα ήθελα να πάρω. Βέβαια, δεν έχω πει ούτε το ναι, ούτε το όχι, οπότε δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι. Πρώτα από όλα με φοβίζει το γεγονός ότι μόλις έχω βγει από ένα reality και δεν έχω πάρει ακόμα το χρόνο να δικτυωθώ. Τώρα θέλω να κάνω λίγο τις δουλειές μου στο μόντελινγκ. Θέλω λίγο να το ζήσω το έξω. Μπορεί και να μην ξανάρθει βέβαια μια τόσο καλή πρόταση, για αυτό και προσπαθώ να τα ζυγίσω τα πράγματα.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/meggi_ndrio/