CELEBRITIES

Ο γιος της Megan Fox ντύνεται με φορέματα. Τον υπερασπίζεται, ακούγοντας Άννα Βίσση

AP Photo/Lee Jin-man

Η Megan Fox εμφανίστηκε στην εκπομπή ''The Talk'' και μίλησε για τον 6χρονο γιο της. Ο Noah Shannon Green έχει αποφασίσει εδώ και κάποια χρόνια να κυκλοφορεί ντυμένος με φορέματα. Οι πρώτες φωτογραφίες του στα περιοδικά, πίσω στο 2017, είχαν ξεκινήσει μία συζήτηση για το αν πρέπει, αν δεν πρέπει, τι πρέπει, τι δεν πρέπει και τα σχετικά. Η μαμά του μιλώντας στην εκπομπή πήρε θέση ξεκάθαρη.

Διάβασε ακόμα: Μην αφήνετε τα αγόρια σας να παίζουν με κουζινικά, μπορεί να γίνουν αδερφάρες

 

«Μερικές φορές, ο ίδιος επιλέγει φορέματα. Και τον στέλνω σε  πραγματικά φιλελεύθερο, hippy σχολείο, αλλά ακόμη και εκεί, συμμαθητές του, λένε πως τα αγόρια δεν φορούν φορέματα ή πως τα αγόρια δεν φορούν ροζ. Έτσι τώρα προσπαθώ να τον διδάξω να είναι σίγουρος για τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να μην δίνει σημασία  σε όσα λέει κάποιος άλλος»

Η ηθοποιός αφηγείται μια συζήτηση που είχε με τον γιο της την περασμένη εβδομάδα όταν εκείνος φόρεσε ξανά φόρεμα. Η Fox είπε ότι ο γιος της γύρισε σπίτι και πως τον ρώτησε πώς πήγε το σχολείο και αν σχολίασαν κάτι οι φίλοι του. «Μου απάντησε πως υπήρχαν ορισμένα αγόρια που γέλασαν, αλλά πως δεν τον νοιάζει».

Ο μπαμπάς του Noah, Brian Austin Green, έχει ερωτηθεί σχετικά κι έχει απαντήσει ακόμα πιο συγκεκριμένα. «Έχω ακούσει κόσμο να σχολιάζει πως δεν συμφωνεί με το να επιλέγει φορέματα. Και τους απαντάω πως δεν με ενδιαφέρει. Είναι μικρός, και αν θέλει να τα φορά, τότε μπορεί να το κάνει. Είναι η δική του ζωή και δεν κάνει κακό σε κανέναν. Μπορεί να φοράει ό,τι θέλει αυτός».

Ένα μικρό χειροκρότημα ακούστηκε από μακριά.

Και κάπου εδώ έρχεται η Άννα Βίσση να πάει την κουβέντα μας παρακάτω. Το 2000 τραγουδάει τους εξής στίχους του Νίκου Καρβέλα:

Μα η ζωή είναι δική μου, δική μου κι η ζαριά

Κάνω αυτό που αισθάνομαι, λέω αυτό που σκέφτομαι

Υπεύθυνη για μένα είμαι εγώ

Είναι επιλογή μου, έτσι θέλω

Εγώ το διάλεξα, εγώ το αποφάσισα

Κανένας δεν μπορεί να μου πει τι θα κάνω

Κανένας δεν μπορεί να μου πει πως θα ζήσω

Είναι επιλογή μου.

Αφήστε τους ανθρώπους (σας) να ζουν ελεύθεροι. Με σημαία τους μία φούστα; Ναι, με σημαία τους μία φούστα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Lee Jin-man, File