CELEBRITIES

Χριστίνα Σέιχ: Θυμάσαι τη Μαριλένα από το Δέκα Λεπτά Κήρυγμα; Ετοιμάσου να την ξαναδείς

Η οικογενειακή κωμωδία Δέκα Λεπτά Κήρυγμα προβλήθηκε πρώτη φορά στο Mega τον Οκτώβριο του 2000. Οι περιπέτειες του ατίθασου Λεωνίδα που έψηνε το ψάρι στα χείλη της μητέρας του Μαίρης, της γιαγιάς του Κικίτσας και του πατέρα του Νάσου, κέρδισαν το κοινό και χάρισαν στους μικρότερους μια μεγάλη αίσθηση ελευθερίας στην τηλεόραση. Ο Λεωνίδας τον οποίο υποδύθηκε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης δεν ήταν ο μόνος μικρός πρωταγωνιστής της σειράς καθώς όλα τα σχέδια τα έκανε με τους κολλητούς του φίλους Τέλη και Μαριλένα.

Στον ρόλο του Τέλη συναντήσαμε τον Χάρη Βόρκα και στης Μαριλένας την Χριστίνα Σέιχ. Η τελευταία ως μοναδικό κορίτσι της παρέας έγινε από κάποια επεισόδια και μετά το κορίτσι του Λεωνίδα. Και ήταν επισης αντικείμενο του πόθου όλων των εφήβων της εποχής επίσης εξαιτίας της εντυπωσιακής της εμφάνισης. Η Χριστίνα απομακρύνθηκε από την τηλεόραση τα επόμενα χρόνια κι έτσι έχει μείνει στο μυαλό μας ως η “επαναστατημένη έφηβη” της σειράς. 

 

Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από 18 χρόνια από την αρχική προβολή της σειράς αλλά η Χριστίνα Σέιχ παραμένει ίδια μέχρι σήμερα. Αν εξαιρέσεις την αλλαγή στα μαλλιά της, που πλέον είναι βαμμένα σχεδόν λευκά, και το ό,τι είναι εξαιρετικά γυμνασμένη η Μαριλένα με τα εντυπωσιακά μάτια και το έντονο γέλιο είναι ίδια μέχρι σήμερα.

Πρόσφατα την είδαμε να επιδεικνύει τις εκπληκτικές αθλητικές επιδόσεις της στο spinning στο  video του καναλιού Fithabits στο YouTube παρέα με τον συνάδελφό της Ρένο Ρώτα. Δες το κι εσύ και σίγουρα θα συμφωνήσεις ότι η Χριστίνα έχει μείνει ίδια στο πέρασμα του χρόνου.

Επ πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;