CELEBRITIES

Σωκράτης Πατσίκας: Η αλλαγή στην εμφάνιση του Μπίλι από τους Singles

Τον Σωκράτη Πατσίκα τον γνώρισες και τον αγάπησες μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως οι Βασιλιάδες, το Safe Sex αλλά κυρίως τους Singles του Mega, τη σειρά που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό και αγαπήθηκε από κάθε άνθρωπο της γενιάς του. Ο Σωκράτης Πατσίκας υποδύθηκε τον ντροπαλό, συνεσταλμένο και tech freak Μπίλι από τη δεύτερη σεζόν των Singles και μέχρι το τέλος της σειράς. Το 2006 λοιπόν έμοιαζε κάπως έτσι.

 

Fast forward στο σήμερα, όπου ο Σωκράτης Πατσίκας παίζει στην παράσταση Δύο Θεοί μαζί με τον Ορέστη Τζιόβα, τον Σταύρο Σβήγκο, τη Νικολέτα Παπαδοπούλου και τον Παύλο Παυλίδη. Η πρεμιέρα της παράστασης πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο θέατρο Ροές και ο Σωκράτης Πάτσικας απαθανατίστηκε πάνω και κάτω από τη σκηνή του θεάτρου μαζί με συμπρωταγωνιστές του και φίλους που παρακολούθησαν την παράσταση. Όπως θα δεις το μόνο που άλλαξε στα χρόνια για τον ηθοποιό είναι το μήκος της γενειάδας του.

ndp

 Με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη και τη Νικολέτα Παπαδοπούλου – NDP Photo Agency

Ο ταλαντούχος Σωκράτης Πατσίκας μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση αλλά συμμετέχει ανελλειπώς σε θεατρικές παραστάσεις, δίνοντας το στίγμα του κάθε φορά με τις ερμηνείες του.  Η συγκεκριμένη παράσταση του Λένου Χρηστίδη σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη διαδραματίζεται σε ένα μάλλον κοντινό μέλλον και μέσα σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης. Εκεί οι εδώ και 10 χρόνια έγκλειστοι Πάτρικ και Μιγκέλ μαθαίνουν πώς πρόκειται να ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος. Πριν ο κόσμος τους καταστραφεί ολοκληρωτικά θα μετατρέψουν τους εαυτούς τους σε θεούς και τους υπόλοιπους τρόφιμους σε εξέχουσες προσωπικότητες.

ndp

Στιγμιότυπο από την παράσταση- NDP Photo Agency.