CELEBRITIES

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μιμείται τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μόλις έγινα ρεζίλι στο γραφείο

Φοράω ακουστικά και κοιτάζω την οθόνη μου. Γύρω μου απόλυτη ησυχία. Αν και open space τα γραφεία είναι ακόμα πρωί και δεν έχει έρθει λαός. Έτσι λοιπόν όπως κοιτούσα την οθόνη ανοίγω ένα βίντεο του Γιώργου Μαζωνάκη. Σου υπενθιμίζω πως φοράω ακουστικά και δεν ακούω τι γίνεται γύρω μου. Πατάω play και αμέσως βλέπω τα κεφάλια να γυρνούν προς το μέρος μου. Γελούσα μόνη μου και μάλιστα δυνατά. Είναι αρκετά εξευτελιστικό να χαμογελάς στον υπολογιστή πόσο μάλλον να γελάς και δυνατά.

Σε προκαλώ να δεις τον Γιώργο Μαζωνάκη να μιμείται την Νατάσα Θεοδωρίδου φορώντας μακριά ξανθιά περούκα και λέγοντας ”Παιδάκιαααααα” κι αν δε γελάσεις τότε είσαι τέρας ψυχραιμίας.

Η τραγουδίστρια συνηθίζει να ανεβάζει βιντεάκια στο Instagram μέσα από το αυτοκίνητο κι αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα της στο Φωταέριο. Μιλά στους θαυμαστές της και στέλνει αγάπες και λουλούδια.

Είσαι έτοιμη για αυτό που θα ακολουθήσει; ”Καλή διασκέδαση σε όλους και σε αυτούς που θα πάνε αλλού και σε αυτούς που θα έρθουν σε εμάς. Σας αγαπώ πολύ πολύ. Παιδάκιαααααα”.

Απόκριες 2025 by @natasatheodoridou Παιδάκιαααααααα..

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) on