CELEBRITIES

Ματίνα Νικολάου: Ο έρωτας με τον Βασίλη Πορφυράκη και η βραδινή τους έξοδος

ndp

Πριν από λίγο καιρό η Ματίνα Νικολάου, η ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Για την Παρέα» δήλωνε «πολύ καλά» στην προσωπική της ζωή στο περιοδικό People. Η Ματίνα Νικολάου, μητέρα του 11χρονου Παναγιώτη μετά τον χωρισμό από τον πατέρα του γιου της έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Η ίδια αποκάλυπτε για τον νέο της σύντροφο:«Δεν είναι ηθοποιός, είναι τραγουδιστής, αλλά νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, γιατί ο καλλιτεχνικός χώρος συνδέεται με το τραγούδι και το θέατρο. Είναι ωραίο να υπάρχει και μια τέτοια επαφή με τον άνθρωπό σου». Όπου άνθρωπος βάλε το ονοματεπώνυμο Βασίλης Πορφυράκης.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής που συμμετείχε στο X – Factor 2 το 2017, είναι ο σύντροφος της Ματίνας Νικολάου. Ο Βασίλης Πορφυράκης στα 18 του χρόνια χρειάστηκε να στηρίξει συναισθηματικά και οικονομικά τα μικρότερα αδέρφια του αφού η μητέρα του έφυγε από τη ζωή από λευχαιμία, ενώ αργότερα στη ζωή του κι ενώ μπόρεσε να φέρει εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις με το σπίτι και τα αδέρφια του, έδωσε τη δική του μάχη με την κατάθλιψη. «Για εμένα ήταν ένα κίνητρο αυτό το πράγμα. Για φαντάσου να μην υπήρχαν τα αδέρφια και να ήμουν μόνος μου, ένα παιδί», είχε πει στην Τατιάνα Στεφανίδου χρόνια μετά, αμέσως μετά την συμμετοχή του στο X- Factor για τον τρόπο που τον βοήθησε να σταθεί σε αυτή την μεγάλη απώλεια το γεγονός ότι ήταν μεγάλος αδελφός. Στο talent show είχε καταφέρει να φτάσει στον ημιτελικό.

 

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί πριν από λίγες ημέρες σε κοινή του έξοδο στο Κέντρο Αθηνών. Χαμογελαστοί και ερωτευμένοι στα κοινά τους ενσταντανέ δίνουν πραγματικό νόημα στην φράση «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή» που θα μπορούσαν άνετα να πουν και οι δύο σε συνεντεύξεις τους.

ndp

 NDP Photo Agency

Αυτό το «είμαι καλά» είχε χρησιμοποιήσει και η Ματίνα Νικολάου όπως σου είπαμε μιλώντας για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού με τον νέο της σύντροφο.

ndp

 NDP Photo Agency

«Είμαι πολύ καλά. Θα ήθελα πολύ ο Παναγιώτης να έχει αδελφάκι, αλλά έτσι όπως τα έφερε η ζωή, με το να είμαι χώρια με τον μπαμπά του και να μην κάνουμε άλλο παιδί, μένουμε σε αυτό. Είμαστε και οι δύο πολύ καλά με το γιο μας. Αν τώρα ο νέος μου σύντροφος έχει κάποια στιγμή την ανάγκη να αποκτήσει ένα παιδί –και το νιώσω πραγματικά ως ανάγκη του–, ναι, θα μπορούσα να την ικανοποιήσω», είχε πει χαρακτηριστικά.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency