CELEBRITIES

Η Ματθίλδη Μαγγίρα για την “Παριζιάνα”: “Δεν αποχώρησα. Mε αποχώρησαν με ανήθικο τρόπο”

NDP Photo Agency

Θυμάσαι τότε που είχαμε ενθουσιαστεί με την ανακοίνωση ότι θα ανέβει σε παράσταση η θρυλική "Παριζιάνα" με πρωταγωνίστρια τη Ματθίλδη Μαγγίρα; Θυμάσαι μετά που όπως μας ήρθε ο ενθουσιασμός, έτσι και μας έφυγε αφού στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η Ματθίλδη Μαγγίρα αποχώρησε από την παράσταση; Αν τα θυμάσαι όλα αυτά ξέρεις πάνω κάτω την ιστορία που προηγήθηκε των σημερινών δηλώσεων της ηθοποιού στην «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, στις οποίες παραδέχτηκε ότι η αποχώρησή της από την παράσταση δεν έγινε ακριβώς έτσι όπως νομίζαμε. Η Ματθίλδη Μαγγίρα τόνισε ότι δεν ήθελε να αποχωρήσει από την παράσταση, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος και στη συνέχεια μίλησε για την κόρη της Λήδα η οποία παραχώρησε κι εκείνη τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Star.

Διάβασε κι αυτό: Η Έρρικα Μπρόγιερ μιλά πρώτη φορά για την επιστροφή της στην Παριζιάνα: “Αισθάνομαι πως αρχίζω πάλι από την αρχή”

«Όταν συζητούσα για την Παριζιάνα ήμουν Αμερική και ζήτησα να μάθω όλο το καστ που είναι εύλογο. Απόγευμα μιλούσα με τον άνθρωπο της παραγωγής και μετά από ένα τρίωρο μου είπε ο σκηνοθέτης ότι έχει κλείσει η τάδε ηθοποιός. Δεν αποχώρησα εγώ, με αποχωρήσανε με ανήθικο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός καταλήγοντας ωστόσο σε έναν πιο αισιόδοξο τόνο. «Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα, έχω τρεις πάρα πολύ ενδιαφέρουσες θεατρικές προτάσεις», σημείωσε. Η ίδια άλλωστε, θα υποδυθεί τη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Ευτυχία».

Θα σου θυμίσω ότι το ανέβασμα της συγκεκριμένης παράστασης είχε προξενήσει αναστάτωση και στον Γιώργο Βάλαρη ο οποίος μέχρι και την περασμένη σεζόν ανέβαζε στο θέτρο Broadway τις θεατρικές του διασκευές παλιών επιτυχιών του ελληνικού κινηματογράφου. Ο ίδιος τότε είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media όπου μιλούσε για την «αλλοίωση της ηθικής στο θέατρο» προμηνύοντας έναν δικαστικό αγώνα που θα ξεκινούσε εντός ολίγου με κάποιο αδιευκρίνιστο πρόσωπο. Όπως και να έχει, όπως στη ζωή, έτσι και στο θέατρο, τα πράγματα προχωρούν κι έτσι η παράσταση «Η Παριζιάνα» των Γιάννη Δαλιανίδη και Μίμη Πλέσσα σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου και με πρωταγωνίστρια τη Μπέσυ Μάλφα θα παρουσιάζεται στο θέατρο Broadway από τις 9 Οκτωβρίου.

Μαζί της στην σκηνή θα βρεθεί και ο σκηνοθέτης της παράστασης όπως επίσης και οι:  Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιάννης Κρητικός και ο Πέτρος Ξεκούκης. Στον ρόλο του Ζωρζ ο Κώστας Μαρτάκης που θα τραγουδήσει και τραγούδια της παράστασης μαζί με την Λένα Αλκαίου. Σε ρόλο guest star θα συμμετέχει στην παράσταση η Έρρικα Μπρόγιερ, που πρωταγωνιστούσε 50 χρόνια πριν στην κινηματογραφική «Παριζιάνα».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency