Λεωνίδας Κουτσόπουλος: ''Έτρωγα μπέργκερ και έκλεβα χαρτιά υγείας γιατί δεν έβγαινα''

Ο κριτής του MasterChef παραδέχεται πως δεν πέρασε εύκολα όταν εργαζόταν στο Λονδίνο…

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στη Νάνσυ Φαφούτη και το Down Town ο αυστηρός κριτής του MasterChef 2 , Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο ίδιος, μίλησε για την εποχή που εργαζόταν στο εστιατόριο του Gordon Ramsey στη βρετανική πρωτεύουσα, τολμώντας να παραδεχτεί πως μόνο εύκολα δεν πέρασε, καθώς οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε εκεί τον έφτασαν στα όριά του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είχε φτάσε στο σημείο να τρέφεται με μπέργκερς και να… κλέβει χαρτιά τουαλέτας για να επιβιώσει.

''Μετά τον Λουκάκο, γύρω στο 2005, πήγα στο Λονδίνο. Είχα στείλει mail, μιλούσα αγγλικά επιπέδου lower και δανείστηκα λεφτά για το ταξίδι. Στην αρχή με φιλοξενούσε μια κοπέλα που είχαν γνωρίσει κάτι φίλοι μου για γκομενοδουλειά στις Σπέτσες. Καθημερινά ξυπνούσα 6:30 το πρωί και γυρνούσα στις 2 το βράδυ. Ήταν σκότωμα και δεν μπορούσες να πεις “chef, να πάω για ένα τσιγάρο;”. Εκεί έπαιρνα 780 λίρες'', δήλωσε και συνέχισε:

''Έδινα 590 λίρες για ένα δωματιάκι 15 τ.μ. σε μια κακόφημη περιοχή και έμενα άφραγκος. Φαντάσου ότι πήγαινα στα McDonalds, αγόραζα ένα μπέργκερ και έκλεβα χαρτιά υγείας γιατί δεν έβγαινα! Κάποια στιγμή κλάταρα από την κούραση, κατέρρευσα και πήρα τον Λουκάκο, ο οποίος ήρθε για να μου κάνει ψυχολογική υποστήριξη και να με πείσει να κάτσω. Τελικά, πολύ αργότερα, για προσωπικούς λόγους γύρισα στην Ελλάδα''.

Σήμερα, πάντως, έχει κάθε λόγο να απολαμβάνει την επιτυχία του.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ