CELEBRITIES

Συνατσάκη – Χατζηαγγελάκης: Οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό τους και τα πρώτα post

NDP Photo Agency

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης υπήρξαν για χρόνια ένα από τα πιο χαμηλών τόνων ζευγάρια γι' αυτό και η είδηση του χωρισμού τους που δημοσιεύτηκε την περασμένη Τετάρτη στο περιοδικό Hello ξάφνιασε πολλούς. Ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση -τα δύο μέλη του ζευγαριού πάντως δεν το έχουν κάνει δημόσια ακόμα- και μάλιστα μετέφερε στον αέρα της εκπομπής και το δικό του ρεπορτάζ.

«Υπάρχουν κάποιοι που λένε πως μπορεί να μην είναι οριστικό. Γιατί υπήρχε μια βαθειά αγάπη μεταξύ τους. Κάποιοι άλλοι βέβαια που μίλησα μου είπαν, “ευτυχώς. Ευτυχώς για τη Μαίρη”. Αυτοί οι άνθρωποι υποτίθεται πως ήξεραν κάποια πράγματα περισσότερα και έχουν ζήσει το ζευγάρι. Δεν μπορώ να το ανοίξω… Καλύτερα να το κλείσω στη συγκεκριμένη περίπτωση. Σε έναν χωρισμό πάντα φταίνε και οι δύο. Ακόμη και αν ο ένας είναι ο θύτης και ο άλλος το θύμα. Ακόμη και αυτός που τα ανέχεται, έχει μερίδιο ευθύνης», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης προσθέτοντας έναν τόνο μυστηρίου στον χωρισμό του ζευγαριού.

Η Μαίρη Συνατσάκη πάντως έσπασε τη «διαδικτυακή σιωπή» με δύο αναρτήσεις της τις προηγούμενες ημέρες στις οποίες μίλησε για την αξία του να επιβραβεύεις τον εαυτό σου για το ότι μεγαλώνει και προσπαθεί και ανταπεξέρχεται στην ενήλικη ζωή αλλά την αξία του να αγαπάς τον εαυτό σου και να μην προσπαθείς να τον «ρίξεις» στην πρώτη ευκαιρία. «Είσαι όλα όσα χρειάζεσαι» είπε η Μαίρη και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

 

Όσο για τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη κι εκείνος μοιράστηκε σε Insta Stories του τα πρώτα στιγμιότυπα των μοναχικών διακοπών του. Ο ηθοποιός κάνει ελεύθερο κάμπινγκ και μοιράστηκε μία φωτογραφία από τη σκηνή του αλλά και το απλό γεύμα που ετοίμαζε.

Instagram/Sp_chatzi

Instagram/Sp_chatzi

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency