CELEBRITIES

Ο θυμός της Μαίρης Συνατσάκη για το ρεπορτάζ του Happy Day και η απάντηση του MAD

ndp

Όλα ξεκίνησαν όταν στο επεισόδιο της Τρίτης στο Happy Day η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στην αλλαγή της σκυτάλης στην παρουσίαση του Madwalk. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μαίρη Συνατσάκη δεν θα παρουσιάσει φέτος τον θέσμο που συνδέει τη μόδα και τη μουσική, καθώς τον ρόλο αυτό θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως αναφέρθηκε στο super της εκπομπής η Μαίρη Συνατσάκη ήταν ενοχλημένη με αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο σύμφωνα με όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το μόνο το οποίο την ενόχλησε σοβαρά ήταν το ίδιο το ρεπορτάζ του Happy Day που αναπαράχθηκε με επίκεντρο την ενόχλησή της στο διαδίκτυο.

«Όλο αυτό έχει “βγει” από το κεφάλι κάποιου ανθρώπου, είναι ένα φθηνό κουτσομπολιό και δεν ξέρω πώς έχει προκύψει. Έχω θυμώσει γιατί όλο αυτό έχει γίνει ερήμην μου. Φαίνομαι σε όλο το διαδίκτυο ενοχλημένη, καθώς λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι απρεπές αυτό που συμβαίνει!», είπε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή του Open. Το MAD από την πλευρά του, μέσω των εκπροσώπων των δημόσιων σχέσεων του σταθμού, έδωσε και αυτό την επίσημη απάντησή του στην εκπομπή.

«Εμείς απλά θελήσαμε να κάνουμε μια νέα πρόταση για να ανανεώσουμε το Madwalk σε αρκετά σημεία αλλάζοντας συνεργάτες στη μόδα, τη σκηνοθεσία, στις δημόσιες σχέσεις και στην παρουσίαση. Η πρόταση μας στην Μαίρη ήταν να κάνει μέσα στο Madwalk ότι θέλει, να δώσει ένα βραβείο ή ότι άλλο θελήσει! Είμαστε ανοιχτοί σε όλα! Άλλωστε η Μαίρη Συνατσάκη όπως και ο Θέμης Γεωργαντάς είναι άρρητα συνδεδεμένοι με το MAD. Θα μπορούσε να είναι το δικό της show», ανέφερε η απάντηση και αναμένεται να δούμε αν τελικά η Μαίρη Συνατσάκη θα έχει την οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή στο Madwalk.

Εξάλλου η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε στην δημοσιογράφο της εκπομπής Ευτυχείται, Ελένη Πολυκάρπου, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν θα παρουσιάσει το Madwalk. Το 2011 το έκανε η Βίκυ Καγιά με την Τάμτα, ενώ τον θεσμό έχουν παρουσιάσει μόνες τους και η Δέσποινα Βανδή και η Κάτια Ζυγούλη. Η Μαίρη Συνατσάκη έχει παρουσιάσει μόνη της μία χρονιά την εκδήλωση και στη συνέχεια με συμπαρουσιαστές τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Χρήστο Μάστορα. «Οι συζητήσεις αυτές έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό, η Μαίρη Συνατσάκη το γνώριζε. Αλλά αντί να βγει να το ανακοινώσει το MAD, βγήκε έτσι», είπε η Ελένη Πολυκάρπου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency