CELEBRITIES

Μαίρη Συνατσάκη: Η τρυφερή πρώτη ανάρτηση για τον Αιμιλιανό Σταματάκη. Έρωτας είναι η αιτία

NDP Photo Agency

Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης να αποφεύγουν τις δημόσιες δηλώσεις ο ένας για τον άλλο και τη σχέση τους, μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ξεκάθαρα την ύπαρξη του έρωτά τους, αλλά μετά την χθεσινοβραδινή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη στο Instagram, δεν χρειάζεται καν να πουν κάτι περισσότερο.

Η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και youtuber και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες. Όταν κυκλοφόρησε η είδηση του έρωτά τους, οι δυο τους αποφάσισαν να μην δώσουν παραπάνω τροφή στις φήμες με δηλώσεις τους. Το ίδιο διάστημα εξάλλου η Μαίρη Συνατσάκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε μια δικαστική διαμάχη με επίμονο θαυμαστή της ζητώντας τη συνδρομή του δικαστηρίου για να μην την πλησιάζει και να πάψει να την ενοχλεί, διαμάχη την οποία κέρδισε, οπότε όπως καταλαβαίνεις η είδηση της νέας σχέσης της είχε μικρή βαρύτητα μπροστά σε όσα αντιμετώπιζε. Λίγο καιρό μετά η Μαίρη Συνατσάκη είχε δηλώσει: «Δε νιώθω σαν να είναι η πρώτη φορά που κρατάω χαμηλούς τόνους. Πάντα όμως βρισκόμουν μπροστά σε γεγονότα και αναγκαζόμουν να κάνω κάτι. Δηλαδή υπήρξε κάποτε μια φωτογραφία από αγνώστους ανθρώπους που βγήκε και με ανάγκασε να πω πράγματα. Δε νιώθω την ανάγκη να πω τίποτα σε σχέση με αυτό. Αναγνωρίζω πλήρως, ούσα και έξω από το χώρο περίπου δυο χρόνια, ότι δεν νοιάζεται κανένας» στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η πρώτη εμφάνιση του Αιμιλιανού Σταματάκη στο Instagram της έγινε σε μία φωτογραφία παρέα με όλους τους φίλους της, στις 30 Δεκεμβρίου με την οποία η Μαίρη αποχαιρέτισε το 2018. 

Τον πρώτο μήνα του Ιανουαρίου έγινε και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο θέατρο Βρετάνια, όπου και πάλι οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί μόνο αφού έκατσαν στις διπλανές θέσεις του θεάτρου. Καμία κοινή είσοδος, καμία κοινή έξοδος.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

Fast forward στη χθεσινή βραδιά, όπου η Μαίρη με μία φωτογραφία της με τον Αιμιλιανό από εκείνο το βράδυ αποφάσισε για πρώτη φορά να αφήσει τα συναισθήματά της για εκείνον να εκφραστούν. «Χρειάστηκαν 2000 ποστ σε αυτήν την πλατφόρμα για να βρω επιτέλους το πιο αγαπημένο μου απ’ όλα…» έγραψε η Μαίρη και συνόδευσε το μήνυμά της με μία καρδούλα. Και τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά.

 

Τα σχόλια βεβαίως έπεσαν βροχή και η Μαίρη ένιωσε την ανάγκη να επανέλθει στο θέμα με ένα Insta Story αργά τη νύχτα. «Καληνύχτα! Είστε οι καλύτεροι άνθρωποι εκεί έξω… Ξέρετε εσείς γιατί… Ευχαριστώ», έγραψε η παρουσιάστρια. Και καρδούλες παντού.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency