CELEBRITIES

Η παιδική φωτογραφία και τα τρυφερά λόγια της Μαίρης Συνατσάκη για την αδερφή της

Είναι δίδυμες και όσες τις γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι είναι από τις πιο αγαπημένες αδελφές που έχουν συναντήσει. Ο λόγος φυσικά για την Μαίρη και την Αλίκη Συνατσάκη, οι οποίες  χθες είχαν τα γενέθλιά τους κι αποφάσισαν να ευχηθούν η μία στην άλλη, μέσω Instagram, με μία γλυκιά throwback φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια.

Κι ενώ αρχικά την προσοχή σου τραβά η υπέροχη φωτογραφία τους, στη συνέχεια μένεις να χαζεύεις τις όμορφες αφιερώσεις τους.

 

Η Μαίρη έγραψε τα εξής:

«Η ζωή μου σε αυτόν τον πλανήτη ξεκίνησε μαζί της. Δεν ήμουν ποτέ μόνη μου. Από το πρώτο δευτερόλεπτο της ύπαρξής μου μοιράστηκα την ανάσα. Το γάλα. Τον χώρο. Μοιράστηκα μια μαμά κι έναν μπαμπά, 2 γιαγιάδες κι έναν παππού, ένα δωμάτιο -το μεγάλο του σπιτιού, όπως έμπαινες δεξιά- τα νανουρίσματα και τις αγκαλιές. Γεννήθηκα στο «μαζί» και ό,τι κι αν προσπαθούσα παλιότερα, τώρα ξέρω, πως στην ουσία πάντα, ένα πράγμα με φόβιζε. Που εγώ χωρίς εκείνη, δεν είμαι ολόκληρη εγώ. Είσαι το πιο λευκό χρώμα της σκέψης μου… Αλικάκι μου!Η ζωή μου σε αυτόν τον πλανήτη ξεκίνησε μαζί της. Δεν ήμουν ποτέ μόνη μου. Από το πρώτο δευτερόλεπτο της ύπαρξής μου μοιράστηκα την ανάσα. Το γάλα. Τον χώρο. Μοιράστηκα μια μαμά κι έναν μπαμπά, 2 γιαγιάδες κι έναν παππού, ένα δωμάτιο -το μεγάλο του σπιτιού, όπως έμπαινες δεξιά- τα νανουρίσματα και τις αγκαλιές»

 

Mε την Αλίκη να της αφιερώνει στίχους του τραγουδιού «Εγώ κι εσύ μαζί»:

«Εγώ κι εσύ μαζί. Τα βάσανά σου είναι και δικά μου, και για τους δυο μας χτυπάει η καρδιά μου. Δυο φιλαράκια με μια ψυχή.  Μπορείς αν θες να βρεις πιο έξυπνους φίλους, να `ναι μεγάλοι και πιο δυνατοί. Μπορείς! Αλλά να ξέρεις τη δικιά μου αγάπη, δε θα στη δώσει φιλαράκι κανείς… Κι όσο περνάνε και φεύγουν τα χρόνια,  και η φιλία μας θα μένει αιώνια,  Είναι γραπτό μας μοίρα κοινή… Εγώ κι εσύ μαζί!»

Ρίξε και μια ματιά στο νέο video που ανέβασε η Μαίρη στο Youtube channel της, με στιγμές από τα παιδικά της χρόνια με την Αλίκη.

 

Χρόνια τους πολλά, λοιπόν. Πάντα αγαπημένες και ενωμένες.