Η Μαίρη Συνατσάκη χόρεψε στο Pride και εστειλε ένα δυνατό μήνυμα

«Η αποδοχή θα έπρεπε να είναι κεκτημένη» λέει η Μαίρη και συμφωνούμε.

Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν για μία ακόμα χρονιά στην παρέλαση αγάπης και ισότητας που λέγεται Pride. Στην παρέλαση υπερηφάνειας της Αθήνας βρέθηκαν και αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz ενώ άλλοι τόσοι την στήριξαν μέσα από τα social media τους χρησιμοποιώντας το φετινό σύνθημα της μεγάλης γιορτής «Παρούσα». Πραγματικά παρούσα ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη που βρέθηκε χθες στο κέντρο της πόλης για να συμμετάσχει στην εκδήλωση.

Η ίδια μοιράστηκε σήμερα μία φωτογραφία της από τη χθεσινή εκδήλωση κι έστειλε ένα δυνατό μήνυμα μέσω του Instagram. «Πήγα στο Pride γιατί η μοναδικότητα δεν με τρομάζει. Γιατί θεωρώ ότι η αποδοχή θα έπρεπε να είναι κεκτημένη και δυστυχως δεν είναι. Και γιατί κάθε χρονιά περνάω πανέμορφα χορεύοντας στους δρόμους αυτής της πόλης που για λιγο μοιάζει πιο πολύχρωμη, πιο ελπιδοφόρα και πιο ανθρώπινη από ποτέ! Να είσαι υπερήφανος που ξέρεις να αγαπάς. Όποιον θέλεις εσύ. Αρκεί να αγαπάς...» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη. Και μπράβο της.

Πήγα στο Pride γιατί η μοναδικότητα δεν με τρομάζει. Γιατί θεωρώ ότι η αποδοχή θα έπρεπε να είναι κεκτημένη και δυστυχως δεν είναι. Και γιατί κάθε χρονιά περνάω πανέμορφα χορεύοντας στους δρόμους αυτής της πόλης που για λιγο μοιάζει πιο πολύχρωμη, πιο ελπιδοφόρα και πιο ανθρώπινη από ποτέ! Να είσαι υπερήφανος που ξέρεις να αγαπάς. Όποιον θέλεις εσύ. Αρκεί να αγαπάς... #loveislove #pride #athens #happyme #allyouneedislove #mystyle #denim #streetstyle #athenspride #streetphotography

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

 

Βέβαια όπως καταλαβαίνεις ακολούθησαν τα σχετικά σχόλια περί «τσίρκου», «προκλήσεων» και «γυμνών που χορεύουν στους δρόμους μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών» αλλά η Μαίρη δεν πτοήθηκε αφού μάλλον περίμενε κάτι τέτοιο. Συνέχισε να απαντά αλλά μόνο στα θετικά σχόλια, διατηρώντας έτσι όσο μπόρεσε ανεπηρέαστο το κλίμα της αγάπης που έφερε το μήνυμά της.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Mairiboo

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ